Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Am gasit acest traseu, care mi se pare super tare.
Mai este cineva interesat de acest traseu? (eventual sa mergem impreuna)?
Sau a faucut cineva acest traseu? In caz ca Da, sa posteze info. suplimentare, pareri, etc
Dar eu nu am vazut pe site sa scrie ca nu se poate cu rulota!!?? Drumurile lor sunt destul de late ... eu cred ca merge ... cel putin asa am dedus din descrierea traseului de pe site-ul respectiv.
ref la mersul cu rulota se pot obtine informatii de la agentiile din Franta de turism ( ex: eu am o harta cu drumurile interzise sau nerecomandate din Austria )
Ceva noutati despre ruta asta?
Noi ne-am gandi ca alternativa pentru Norvegia la ruta asta (daca nu reusim sa fugim mai mult de 3 sapt de la servici), foarte frumoasa, chiar spectaculoasa.
Din pacate nu am primit nici un raspuns de la ei pana acum si nici informatii despre posibilitatea/imposibilitatea parcurgerii cu rulota a traseului nu am gasit.
Poate verifica Florin pe harta lui sau poate stie cineva un site cu drumurile si accesul pe ele cu rulota.
Pe pagina lor apare ca fiind deschis si nu exista nici o interdictie pentru perioada aceasta.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
eu am fost prin Alpii Maritimi cu vreo 3 ani in urma, plecand din Menton, fara rulota. la inceput drumul a fost lejer si peisajul exotic dar pe masura ce urca serpentinele erau tot mai stranse , unele in ac de par de am cotit din 3 miscari cu Skoda la una- nu cred ca se poate intoarce rulota pe curbele acelea. Sus era pustiu , doar un sistem de cazemate ale artileriei franceze din al II-lea Razboi Mondial si niste sate sarace si razlete.
Cu rulota?
Sa ne povestesi tot, sa iei notite, sa faci poze.
Noi anul asta plecam in August in Norvegia dar la anul cred ca nu ratam traseul, daca merge cu rulota, sau daca te mai intorci sa povestesti :lol:
Sotia este fan Franta asa ca n-ar fi nici o problema sa o conving.
Eu am mai incercat in stanga si dreapta sa aflu cate ceva dar de la francezi nimic, tot ce am aflat a fost de la un club din Anglia. Erau cativa care au mers pe acest traseu dar fara rulota si mi-au recomandat sa ma mai gandesc. Ei mersesera cu rulota pe un traseu mai mult sau mai putin paralel cu acesta, mai lin, si din cauza rampelor si implicit pantelor de coborat au avut probleme cu franele de la rulote.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ