GURA RÂULUI 20-22.06.2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Cristian Irimescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 22 Apr 1972

20-22

Mesaj de Cristian Irimescu »

La prima iesire, se pare una cu participare mare.
Una masina, una rulota, 2 persoane si probabil "gogu" o mandrete de pasare cantatoare cu colivie cu tot.
De vineri seara.
Asteptam cu interes sa va cunoastem.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Avand in vedere ca in aceeasi perioada C E de fotbal e in plina desfasurare....are cineva un video proiector si daca da.... e disponibil sa-l aduca? :D Pe langa faptul ca putem viziona meciurile seara facand parte din galeria...cuiva(nu conteaza a cui :D ),putem viziona si minunata comedie "RV",unde Robbie Williams este exceptional! La fel de bine se pot viziona filmuletele facute ad-hoc dar si cele de la intalnirile anterioare! :)
costieanu constantin
Membru forum
16

Mesaj de costieanu constantin »

la plecare ,in trecere va propun la cei care vor sa intre si pe la strandul codlea -- la iesirea spre fagaras 3 km , si de la peco la stanga 2 km --,un peisaj deosebit, lacuri pt amatori de pescuit
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Fam.Deliu,din Bucuresti, cu rulota + 4adulti+ caine, cred ca de joi seara, si este posibil sa mai vina Fam. Muresan din Caransebes, cu rulota + doi adulti.
Am un generator Honda-Ranger de 2.2Kw cu doua iesiri, este nevoie sa-l aduc? Avand in vedere ca din cate am inteles, este o singura iesire de 220V, cred ca ar folosi, in cazul in care reteaua ar fi suprasolicitata.
Daca mai pot fi de folos cu ceva, oricand.
Pentru stikere, abtibilduri, banere sau stegulete(steaguri), incercati la WWW.COLANTARI.RO, au preturi bune(un stiker de marimea celui cu RO ajunge la 2-2,5 ron). Au atelierul vizavi de I.M.G.B.

reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Nu e nevoie de generator Aurelian. Vor fi trei iesiri principale de 220v. Are trifazic acolo. Cabluri si prize cu numeroase iesiri sa fie!
Retinem linkul ptr alea. Se pare ca facem gasca mare de joi!!! :D
Relu Deliu
Membru asociat
17

Mesaj de Relu Deliu »

Am sa incerc sa vin de joi seara-noaptea, cineva are examene in perioada asta. Am 2 role de cate 50m cu cate 4 prize pe ele. Spune-mi Relu, Aurelian scrie in buletin.

reludeliu@yahoo.com
Ford Sierra 2.0 I / ‘90 + Beyerland 380-2/ ‘89
0728.899.313 0788.780.671 0723.343.915
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Ok,Relu! :lol:
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

propunere.
intr-o inainte sau dupa masa sa facem talcioc. fiecare sa aduca cu el ce are de vinzare.punem mesele ca la piata si asteptam cumparatorii. program de 2-3 ore.si merge si schimbu,eu iti dau un robinet,tu i-mi dai un dop... sau cine ce are ...
nu este idee proprie,de citva ani au inceput cei din clubul mccc ,si acuma anual se tine doua intilniri cu acest scop si totdeauna e o reusita
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:lol: O idee excelenta!!!
Gabi Tudor
Membru forum
18

Mesaj de Gabi Tudor »

si noi...vineri dupa-amiaza.
@1024
passat & beyerland
tudorgabi@yahoo.com
0730060020
Marius Trifu
Membru forum
19
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

Mesaj de Marius Trifu »

daca mai e loc venim si noi .... prima iesire cu "trupa" ...(de vineri seara)
doua persoane
Focus + Kip 380
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

In sfarsit!!!! Super! Normal ca e loc! :lol:
Încuiat