Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
In acest weekend facem o mica iesire. Ideea este ca in ultimul timp ne-am cam inmultit cei cu rulote din Tirgu Mures dar multi nu ne cunoastem. In ideea asta am hotarat sa facem un weekend undeva in zona. Initial s-au propus 2 locatii, unul Mustang camping din Campu Cetati de langa Sovata si celalat un offcamping chiar langa Sovata. Din preferinte se pare ca a castigat Campingul Mustang deci de vineri dupa masa incepem sa sosim, unii poate si mai repede :) Invitatia este valabila clar si fara discutii si pentru altii nu numai mureseni. Posibil sa avem prieteni care se alatura noua chiar si la distante de peste 300km!! Asa ca cine are chef de o iesire in acest weekend ne gaseste la Mustang. M-am gandit ca unii poate am vrea sa facem o mica miscare cu bicicletele, suntem catva deja hotarati sa facem o mica escapada de cateva ore in sus pe unde vroia sa treaca Raliul Dakar. Deci puteti sa auceti si biciclete daca doriti, nu o sa raman nefolosite, daca vremea ne permite. Apropo nu este nimic organizat cu programe etc. ne facem noi pe loc program :) exista campingul cu toate dotarile necesare, apa calda dusuri, wc, curent si in rest noi cu rulotele :) Din discutiile duse pe caravanclub reiese ca vine Peti 2 rulote (din Dej), Lori-Ildike 1 rulota, inca 3-4 rulotisti mai noi din Mures, noi- 1 rulota, cam atat despre mureseni si dejeni :) in rest sa vedem, ca doar acum lansez invitatia si aici , dupa ce locatia s-a stabilit a fi Mustang si nu offcamping.
Noi deja am pus bicicletele,am pregatit rulota...deci...la drum. Plecam joi sa hoinarim prin Rupea si Sighisoara,seara ramanem in zona Sighisoara,iar vineri inainte de pranz o sa fim la Mustang.Chear daca s-au anuntat ploi nu ne speriem. :lol: Abea asteptam sa ne revedem.
De vineri seara nu ma este valabil codul galben asa ca vom avea vreme frumoasa. :)
www.hotnews.ro Vor cadea ploi insemnate cantitativ, descarcari electrice, intensificari de vant. In intervalul 21 mai, ora 18 - 23 mai, ora 21, instabilitatea atmosferica va fi accentuata in toate regiunile.