Campinguri in GRECIA

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Petros Giannou
Membru forum
17

camping Athens

Mesaj de Petros Giannou »

Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Intr-adevar aceea este adresa de e-mail a campingului.O indicasem si eu la postul respectiv.
La camping se ajunge foarte usor:se urmeaza prin Atena autostrada Salonic-Atena si se face dreapta spre autostrada Atena-Corint,dupa care se merge aproximativ 2 km si pe dreapta este campingul.
Precizez inca o data ca este bine sa faceti rezervare pentru ca este destul de aglomerat.
mig03
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

Plaja campingului Alexandrouplis.Nu era inca sezon.
Plaja campingului Batis din Kavala are nisip mult mai fin.

Si marea in Insula Tsasos.Aviz pescarilor!
mig03
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Multumesc mult pt. informatie si eventual daca mai am nevoie de vreo informatie am sa apelez in continuare la bunavointa colegilor din club.
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Bratu Dragos
Membru forum
15
Oras: ploiesti
Data nasterii: 21 Noi 1976

Re: Campinguri in GRECIA

Mesaj de Bratu Dragos »

Am fost campat in Camping Armenistis, Peninsula Sithonia , Halkidiki. Totul la superlativ.Pentru orice informatie va stau la dispozitie.
vw sharan 1.9 tdi -Kip de Luxe 34 EK
Silviu TUDOR
Membru forum
15
Oras: Slatina
Data nasterii: 14 Mai 1976

Mesaj de Silviu TUDOR »

Sunt curios!Nu cumva ne-am intalnit pe 16 mai 2009 in Atena?A fost singura dacie care am vazut-o in Grecia
CHATEAU 330 + DACIA 1310
Lupu Ciprian
Membru CD
14
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 06 Iun 1979

Mesaj de Lupu Ciprian »

Un topic interesant pe care ar trebui sa- l completam si noi cu date exacte nr tel site internet adresa telefon....
SA continuam ce a creat acest membru fondator in urma cu aproape 10 ani ... sau sa actualizam acolo unde este cazul.... datele...
Autorulota Ford Chausson Flash
IF 26 CIP Lupu Ciprian & Irina
Tel. 0722.227.048 e-mail: lupucipriann@yahoo.com
Bratu Dragos
Membru forum
15

Mesaj de Bratu Dragos »

Salutare!
Cunoaste cineva o locatie de tranzit in drumul spre Grecia? Vreau sa ajung la Kalamitsi (multumim Nicki Radu pentru informatii) si viteza de deplasare sa fie una "de concediu".Asa ca o locatie de tranzit la intrarea in Grecia ar fi excelenta. Nu trebuie sa fie neaparat un camping. Poate fi si o parcare sau benzinarie mai mare.Ideea este sa ofere siguranta si sa nu creeze discomfort altor utilizatori. Va multumesc anticipat!
Liviu Adrian
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Adrian »

La recomandarea unui prieten, noi am facut statie in Fanari si bine am facut.
Este si camping, dar am optat pentru varianta off si nu a fost niciun fel problema, mai ales ca am ajuns pe seara iar a doua zi am plecat imediat dupa cafea.
Ruta a fost prin Ruse, Veliko Tarnovo, Gurkovo, Stara Zagora, Dimitrovgrad, Haskovo, Makaza, Komotini. Rutele adunate in doua zile fac drumul mai lung, dar si mai frumos si-ti dau posibilitatea opririi la intrarea in Grecia, chiar pe malul marii.Daca vei cauta camping Fanari, nu ai cum sa nu gasesti si zonele de campare off din zona lui.
Din Ploiesti pana in Fanari sunt 574 km. Drum bun si concediu placut.
Sanatosi sa fim...restul iese din respect si prietenie
Ciprian Rosca
Membru CD
11
Oras: Barlad
Data nasterii: 16 Ian 1969

Mesaj de Ciprian Rosca »

Opresti la Veliko Tarnovo.De la Vaslui pana acolo ai 510km.Dupa aia pana la Kalamitsi mai ai cam 630 km.
http://www.campingvelikotarnovo.com/
Autorulota Dethleffs Just 90
Bratu Dragos
Membru forum
15

Mesaj de Bratu Dragos »

Multumesc pentru raspunsuri!
Intentia mea este sa intru in Grecia pe la Kulata si astfel nu ajung la Fanari. Pauza o voi face undeva in zona de granita. Dupa vacanta din vara voi posta optiunea aleasa.
Sorin Pui
Membru asociat
8
Oras: Reghin
Data nasterii: 04 Iun 1968

Mesaj de Sorin Pui »

Salutare!
Se poate sta la campingul Kromidovo, https://en.camping.info/bulgaria/bulgar ... 559/rating, este la vreo 5-7 km de Kulata, se iese pentru el de pe autostrada bukgareasca, ultima bucata. Campingul este al unei englezoaice, nu sunt multe locuri dar conditiile sunt ok. In sezon trebuie sunat inainte. Am stat acolo anul trecut in octombrie. De asemenea se poate sta si in ultima benzinarie bulgareasca, pe dreapta, inainte de vama greceasca, la Kulata. Langa toaleta sunt vreo 3 locuri, e luminat doar ca e traficul cam mare si e zgomot. Sirul de tiruri se intinde pe drum, in fata si fac un pic de zgomot noaptea. Eu am fost nevoit sa innoptez acolo pana dimineata. Nimeni nu m-a intrebat nimic. A fost ok. Dimineata am plecat spre Volos, asta a fost acum 3 saptamani.
Scrie răspuns