Campinguri in GRECIA

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Campinguri in GRECIA

Mesaj de Marius Bogdan »

Pentru cei interesati de vizitarea Greciei va voi prezenta campingurile in care am stat in Grecia in aprilie-mai 2008,impreuna cu scurte informatii generale.
Pentru inceput va voi prezenta traseul realizat in care cu majuscula voi evidentia locurile de campare:
Galati-A2-Bucuresti-Giurgiu-Ruse-PARVOMAJCI(Veliko Tarnovo)-Stara Zagora-Haskovo-Svilengrad(BG)-Ormerio(GR)-Feres(A2 Grecia)-ALEXANDROUPOLIS-Kavala-Salonik-VARIKO(LITOCHORO)-ATENA-KALAMBAKA(Meteora)-KAVALA-ALEXANDROUPOLIS-Ormerio-Svilengrad-PARVOMAJCI-Ruse-Giurgiu-Galati.
mig03
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Continua si cu ceva poze ptr ca zici bine! :D Si putin mai in amanunt in Grecia. Conditii,preturi,rezervari,etc.
Merci anticipat!
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Alexandroupolis Municipal Campsite-ALEXANDROUPOLIS

Mesaj de Marius Bogdan »

www.ditea.gr
-tarif:4 persoane+1 masina+1 rulota+curent electric=31 Euro/zi
-conditii foarte bune,grupuri sanitare dotate si curate,in numar mare
-amplasat pe malul marii,cu multa verdeata
-are minimarket si taverna,dar care sunt deschise numai in sezon
-locuri de campare aproape 200,dar in sezon se poate merge numai cu rezervare
-Orasul Alexandroupolis foarte frumos,gen Mamaia,dar mult mai curat,frumos si mai mare.
mig03
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Variko Beach-VARIKO(LITHOCORO)

Mesaj de Marius Bogdan »

-pret: 4 persoane+1 rulota+1 masina+curent electric=20 Euro/zi
-conditii bune,grupuri sanitare in conditii bune
-amplasat aproape de malul marii,acces printr-un podet peste un canal cu apa,dar care nu era pus,cu verdeata.Locurile de campare nu sunt delimitate
-in Variko sunt 6 campinguri,iar daca ajungeti sa campati in zona va recomand totusi campingul STANI,care l-am descoperit ulterior
-90 km. de Salonic ,15 km pana la Katerini si Paralia-Katerini si tot 15 km pana la Litochoro,oraselul de la poalele muntelui Olimp
mig03
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Camping Athens-ATENA

Mesaj de Marius Bogdan »

www.campingathens.com
Camping de 5 stele amplasat aproape de centrul Atenei
-pret: 4 persoane+1 rulota+1 masina+curent electric=45 Euro/zi
-conditii exceptionale,grupuri sanitare in conditii foarte bune,in permanenta cu sapun lichid si hartie igienica,foenuri la dusuri,etc.
-trebuie facuta neaparat rezervare(mie personal mi-au raspuns in cateva zile cu confirmarea) pentru ca este in permanenta aglomerat
-se ajunge foarte repede si usor in centrul Atenei sau la Acropole cu transportul in comun(care este foarte bine pus la punct).Este statie de autobuz vizavi de camping si dupa cca. 10 minute de mers cu autobuzul se ajunge la metrou(4 statii pana la Acropole,2 pana in Piata Sintagma si una pana la Bulevardul comercial Athinos)
Ultima oară modificat 15 Mai 2008, 11:25 de către Marius Bogdan, modificat 1 dată în total.
mig03
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Camping Philoxenia-KALAMBAKA(zona Meteora)

Mesaj de Marius Bogdan »

-pret: 4 persoane+1 rulota+1 masina+curent electric=28 Euro/zi
-conditii bune,grupuri sanitare in conditii bune
-verdeata multa,locurile delimitate,zona linistita
-amplasat la cca. 1,5 km de intrarea in Kalambaka
-in zona sunt inca 5-6 campinguri,inclusiv in Kastraki(ultimul sat inainte de zona manastirilor de la Meteora),dar l-am preferat pe acesta pentru ca era mai linistit.
Fişiere ataşate
Grecia 677 [640x480].JPG
Grecia 677 [640x480].JPG (64.21 KiB) Vizualizat de 9773 ori
mig03
lori_2001

Mesaj de lori_2001 »

Spune doua vorbe si despre campingul bulgaresc, te rog.
lori_2001

Mesaj de lori_2001 »

Si inca ceva: cum e plaja la Alexandroupolis: nisip sau pietre ?
Multumesc anticipat.
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Batis Multiplex-KAVALA

Mesaj de Marius Bogdan »

www.batis-sa.gr
-tarif:4 persoane+1 masina+1 rulota+curent electric=32 Euro/zi
-conditii bune,grupuri sanitare dotate si curate
-amplasat pe malul marii,cu multa verdeata
-are minimarket si taverna,piscina,teren de fotbal,spatii de joaca pentru copii.Este o zona de agrement care mai are un complex foarte mare cu restaurant,club si nu mai stiu ce.
-locuri de campare aproape 200,dar in sezon se poate merge numai cu rezervare
-Orasul Kavala este superb.
-legatura de ferry si Dolphin(nava rapida) spre insula Tsasos.Pentru ca era 1 Mai si nu mergea Dolphinul,iar ferry-ul din Kavala are numai 3 curse pe zi,am fost in Tsasos pe la Keramoti (la 43 km de Kavala) unde sunt curse de ferry la ora si drumul nu dureaza decat jumatate de ora.
O alternativa foarte buna pentru cei care s-au saturat de litoralul romanesc!
mig03
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

lori_2001 scrie:Si inca ceva: cum e plaja la Alexandroupolis: nisip sau pietre ?
Multumesc anticipat.
Plajele pe care le-am vazut nu au in general nisipul de la Mamaia.
Sunt poate in genul plajei de la Saturn,dar in campinguri (la Alexandroupolis si Kavala) au utilaje cu care ameneajeaza plaja.
mig03
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

parpaneata scrie:Continua si cu ceva poze ptr ca zici bine! :D Si putin mai in amanunt in Grecia. Conditii,preturi,rezervari,etc.
Merci anticipat!
Cam ce ai vrea sa-ti spun?
Eu stiu ca ne-am dus in Grecia propunandu-ne sa facem un tur de forta si sa vizitam cat mai mult din ea si sa spunem ca am bifat-o in calendarul de concedii.
Dar dupa ce incepi sa o vezi si sa o cunosti ajungi (cel putin noi,dar si olandezi si nemti cu care am vorbit) sa-ti doresti sa te reintorci!
Conditii bune si foarte bune.
Preturi ca la noi sau un pic mai mari.
Motorina 1,2-1,3 Euro,dar net superioara calitativ.
mig03
Radu Andron
Membru forum
17

Mesaj de Radu Andron »

Sa va fie de bine concediul!Am si eu o intrebare:unde este amplasat acel camping din Atena adica daca poti sa-mi spui exact adresa.Eu stiu unul la vreo 18km de Atena si se cheama Camping Dionisotis-Kiffisias
Membru cotizant
VW Passat&Rulota KIP DE LUXE 40 EK
Tel.0721080383
Scrie răspuns