Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Salutare! Ma numesc Florin Dumitrescu si sunt cel mai nou "rulotist" din club. Sunt interesat de varianta Revelionului impreuna la Herculane sau in alta locatie, poate cu aceasta ocazie intram si noi in "familia " celor cu rulote din Romania.
Va propun pentru sambata 28.10.2006, intalnirea pentru a strange avansul de 300 RON de participare la revelionul RV 2007 Este cazul celor din Bucuresti. Cu aceasta ocazie aflam care sunt participantii din aceasta parte de tara. Altfel mai sunt
eu duc avansul cu mine la herculane unde ne intilnim cu mai multi baeti asa am inteles ca prin mijlocul lunii noiembrie,daca se schimba ceva astept sa ma anuntati
A venit frigul si v-ati speriat ? :) Nici o veste despre Rev 2007? Sau acum prioritatea este punerea in functiune a Trumelor :) Asteptam vesti proaspete. Cu stima F Dumitrescu
Este necesar sa reluam confirmarea de participare la revelion? Cred ca oricat de mare va fi zapada pe 30.12.2006, ajungem la Herculane si v-om petrece un revelion pe cinste. Cat de intors, nu ne grabeste nimeni pentru ca avem un an intreg inainte. Langa camping este gara... Eu sunt in posesia avansului a trei participanti si eu al patrulea asa ca suntem in graficul organizarii. Apropos, va trebui sa pregatim si muzica pentru petrecere ! In acest sens, cei priceputi, sa-si ofere disponibilitatea. Va multumesc.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com