nelamurire........sau informatie gresita............

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
peugen

nelamurire........sau informatie gresita............

Mesaj de peugen »

Am un Logan...........urmeaza sa-mi cumpar o rulota.........
Mi-am montat cu mana mea si destul de usor carlig de remorcare...........
Imi spune un instructor auto ca trebuie sa merg in RAR sa-mi omologheze carligul pe baza montarii de catre firma autorizata............si ca trebuieste trecut in cartea de identitate..........
Nu stiu daca asa este............am intrebat un politist de circulatie............a spus ca NU dar.........nu am baza.............
cine ma poate ajuta cu lamuriri??????????????????
Sorin Draghici
Membru forum
18

Re: nelamurire........sau informatie gresita............

Mesaj de Sorin Draghici »

peugen scrie:Am un Logan...........urmeaza sa-mi cumpar o rulota.........
Mi-am montat cu mana mea si destul de usor carlig de remorcare...........
Imi spune un instructor auto ca trebuie sa merg in RAR sa-mi omologheze carligul pe baza montarii de catre firma autorizata............si ca trebuieste trecut in cartea de identitate..........
Nu stiu daca asa este............am intrebat un politist de circulatie............a spus ca NU dar.........nu am baza.............
cine ma poate ajuta cu lamuriri??????????????????

Acelasi lucru am patit si eu acum 4 ani cid am montat carligul pe fosta masina, un Volvo 460. Am platit si am montat cirligul la o firma autorizata de RAR :D Cind am ajuns la Rar sa treaca in carte cirligul am fost trimis la plimbare ca nu se mai trece in cartea masini.
Nu mai e nevoie sa te duci la RAR sa treaca in carte sistemul de tractare. Problema va fi daca din cauza sistemului de tractare se produce un eveniment rutier, atunci trebue sa faci dovada ca a fost montat de o firma autorizata si agreata de RAR. Daca ai facut montajul cum scrie la carte si fara modificari nu ai de ce sa iti faci probleme.
SOE.
0722.389.781
Autorulota Rimor Trimarano 5, an fabricatie 2011
B-918-SOE

soe21sorin
peugen

Mesaj de peugen »

am montat conform schitei si carligul este ptr Logan..........culmea ce masina posed...........
Sper sa nu am probleme............
Multumesc foarte frumos de informatie..............
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Pt. @peugen Si eutot singur l-am montat si nu am avut probleme. Daca instalatia electrica ai legat-o ca la carte nu trebuie sa ai probleme, asa ca da-i bice la plimbare.
Drumuri bune si cat mai multe calatorii placute cu rulota.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
peugen

Mesaj de peugen »

Multumesc frumos de urari si incurajari..........
acuma astept RULOTA sa se apropie de mine <ea>
peugen

Mesaj de peugen »

<ea>
peugen

Mesaj de peugen »

nu apare ce scriu............am si repetat...........
Ea rulota inca este in Olanda , iar eu doritor rulotist inca in Romania.............
Piriu Nicolae
Membru fondator
19
Oras: Craiova
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Piriu Nicolae »

Pai ce mai astepti trage o fuga pina in Olanda si rezolva problema. E pacat sa tii carligul nefolosit, rugineste nuca ! :lol:
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Scrie răspuns