Iesire la Valea Argovei (relaxare + pescuit) 1 mai

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
AndreiD

Iesire la Valea Argovei (relaxare + pescuit) 1 mai

Mesaj de AndreiD »

Va propun o iesire la Valea Argovei de 1 mai. E un loc frumos, balta pentru pescari, iar cei care nu pescuiesc se pot relaxa la un gratar. Pescuitul este 10 EUR/zi.
Se ajunge repede, pe autostrada Bucuresti-Constanta, iesire la Lehliu Gara (aproximativ 50 km). De acolo se merge spre Valea Argovei inca vreo 7 km (de fapt e si un indicator: Pescuit km 7).
Ce ziceti?
Orice fel de relatii la tel. 0745.906.834, 0732.723.011, 4.20.25.69
Vasile Leon
Membru forum
17
Oras: Lehliu Gara
Data nasterii: 18 Oct 1954

1 MAI

Mesaj de Vasile Leon »

Vin si eu, ai grija cum te prezinti!
Luminita Zilisteanu

Mesaj de Luminita Zilisteanu »

cati km sunt de la focsani , starea drumului ? pe unde o putem lua mai pe scurtatura?
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

De la Focsani sunt in jur de 200 km. Site-ul www.sosele.com are calculator de distante rutiere, dar nu am reusit sa atasez tabelul aici.
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

Leon, eu ma prezint...insotit :lol: . Tu cum te prezinti? :roll:
Vasile Leon
Membru forum
17
Oras: Lehliu Gara
Data nasterii: 18 Oct 1954

1 MAI

Mesaj de Vasile Leon »

vin insotit si inca 2 familii.
pregateste-teeeeeeee!

in legatura drumul focsani - lehliu gara :
-focsani, buzau -slobozia -drajna - inainte A2 apoi spre Bucuresti, iesire lehliu gara(aproximativ 45 km) dupa 500m intersectie cu dn3 se vireaza la stanga spre Lehliu gara si dupa 1 km se vireaza la stanga pe prima spre valea argovei (pana in bariera); se merge 7 km pana la indicatorul "pescuit 7km"(este intr-o vale) si se vireaza stanga pe un drum de piatra si se merge 2 km pana la destinatie.
te asteptam!
Emilian Barbu
Membru forum
17

Re: 1 MAI

Mesaj de Emilian Barbu »

ÃŽn legatura cu traseul Focsani Lehliu Gara Sfaturi de ultima ora (modificari de traseu fff utile):
Focsani - Buzau - Urziceni - Slobozia Se ocoleste 15-20 km dar merita drumul de la Buzau la Slobozia prin Pogoanele e un dezastru, mai ales de la Grivita la Amara. De la buzau urmati indicatorul de Bucuresti pânî la Urziceni, apoi spre Constanta pâna la Slobozia. Apoi partea cea mai grea de la Slobozia la drajna sunt 17 km de drum în lucru, practic drum neasfaltat, pietruit si se circula pe un singur fir. Singura cale de a ocoli este urmatoarea: În localitatea Ciochina, situata între Urziceni si Slobozia, mai precis la 25 km de Slobozia, 40 km de urziceni, este indicator spre Lehliu (la dreapta pe sensul dinspre Urziceni spre Slobozia) drum destul de rau pe o portiune, dar e asfaltat. Nu am mai fost de mult pe acel drum asa ca alegerea va apartine. Sunt din Slobozia si cunosc zona. Oricum o sa va anunt cînd se repara drumul dintre Slobozia si Drajna
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

De Florii am fost mai multi acolo la Valea Argovei. Daca vreti sa vedeti pozele (cu peisajul, cu pestii etc...) uitati-va la rubrica "Imagini si impresii din excursii", "Carnagiul de la Valea Argovei". Cei care se pricep au postat pozele acolo si le multumesc.

De 1 Mai eu oricum voi merge la Valea Argovei. Poate pana atunci infloresc si salcamii si va fi o splendoare. Toata lumea e binevenita.

Pana atunci, va doresc un PASTE FERICIT!
Luminita Zilisteanu

Hristos a inviat !
Vrem si noi sa venim si dfevro (am sunat la nr de tel dar nu ai raspuns pe nici un numar) dar se pare ca vremea se anunta rea (ploi, etc)
Va mai duceti? asteptam un raspuns de la voi...daca ploua nu venim ca am fost la 2 Mai de Paste si a plouat 3 zile intruna si ne-am cam saturat de ploaie
In principiu vrem si noi o partida de pescuit !
AndreiD

Mesaj de AndreiD »

Adevarat a Inviat!
Da, eu merg de 1 mai la Valea Argovei si se anunta vreme frumoasa! :lol:
Luminita Zilisteanu

ne-am hotarat...maine (1 mai) pe la ora 15 plecam din Focsani si speram ca in 3-4 ore sa ajungem si noi pe valea argovei; venim insotiti de prietenii nostri dfevro si o sa stam pana duminica
daca mai ai detalii pt noi in aceasta seara...asteptam
Încuiat