Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Cred ca postati gresit chestionarele, ar trebui puse pentru a fi accesate de catre toti rulotistii nu numai de cei cotizanti, este vorba de o intalnire a tuturor sau ar trebui sa fie
Locatia,oriunde ar fi,trebuie bine aleasa. Al doilea si poate cel mai important,ar fi organizarea acestei intalniri. Cu program detaliat pe zile,astfel incat sa nu ne trezim iarasi ca doar bem si mancam si...."vai ce bine ne-am distrat!" Avem printre noi organizatori de evenimente care,odata stabilita locatia,pot sa-si dea drumul la fantezie si sa propuna programe atragatoare!
Mihai,Costel a postat unde trebuie,cred eu,pentru ca suntem organizatori(noi membrii asociati) iarasi ceilalti sunt musafiri. Hai sa fim organizatori intradevar si sa facem dintr-o intalnire sau dintr-una din intalnirile anuale o adevarata sarbatoare.
dificil de votat ...Costin are dreptate sa intrebe in care camping...daca e Vampire nu agreez tariful care mi se pare exagerat....pt off-camping trebuia aleasa foarte atent locatia avind in vedere nr participantilor....ce ziceti de Camping Panorama unde avem foarte multe posibilitati in ceea ce priveste organizare de excursii in imprejurimi la Pestera , Cheile Dambovicioarei , Barajul dinspre Satic cu trasee off-road :D ,etc...in ceea e priveste tariful este 35roni dupa cate stiu dar se poate negocia avind in vedere nr participantilor si nu va mai cramponati de accesul in camping deoarece a fost "remodelat" anul trecut...eu cred ca am putea obtine un tarif de 25-30roni de echipaj avand in vedere si publicitatea care si-ar castiga-o acestia
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759