Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
rulotistul cel istet scrie:Dragi forumisti rulotisti,
Am senzatia e in derulare un nou episod din "Traim in Romanica"!
Am incercat sa iau legatura cu forumistul iliescu prin intermediul mesajului privat si prin telefon, dar IN ZADAR, nu de alta, dar am avut drum pe bd. Unirii. In naivitatea mea as fi vrut doua embleme, moca! Inca nu am reusit sa invatat ca nici atunci cand platesti nu poti fi sigur ca primesti ceva in schimb, dar atunci cand ti se promite ceva GRATIS!!
Surpriza, sau trebuia sa ma astept?:
ILIESCU "S-A DAT LA FUND"!
Cred ca e o chestiune tipic romaneasca sa ne batem cu pumnul in piept ca facem si dregem, si cand vine vorba sa concretizam: cucu! nimic! liniste!
Sunt curios daca aceste embleme exista cu adevarat! Le-a vazut cineva? In afara de iliescu, bineinteles! Sau poate ca nici stimabilul nu le-a vazut !
Daca nu am raspuns la telefon inseamna ca realmente am avut motiv sa nu raspund. Consider ca nu este cazul sa ma scuz. Emblemele au fost deja impartite si, lasind la o parte vorbele grele pe care le aruncati, vor ajunge si la dumneavoastra. Tot GRATUIT.
Sunt realmente surprins de vorbele grele aruncate asupra colegului nostru, D-ul Iliescu, drept pentru care cer Admin-ului sa ia pozitie asupra acestui ...."rulotist cel istet" (?????) si deasemenea il rog pe acesta din urma sa-si ceara politicos scuze pe forum D-lui Iliescu, care, asa cum a promis a realizat intr-un timp extrem de scurt, mult asteptatele EMBLEME. Consider ca NU toata lumea merita sa beneficieze de aceste mici insemne care reprezinta o comunitate aparte!!!
:evil: :evil: :evil: :evil: M-am enervat rau asa ca mai bine nu spun nimic... Eu nu stiu cu ce oameni ai avut tu de-a-face pana acum dar in comunitatea asta e un pic altfel... Poate o sa te lamuresti... Cred ca adminul ar trebui sa mai dea drept de moderator la vre-o 2-3 membri mai prezenti pe forum...
Pe forum am postat si nr. meu de telefon,0723206708. Daca exista vre-o problema de comunicare, inteleg, dar nu sunt de acord cu anumite apelative lansate in mod jgnitor la adresa lui Dan Iliescu. Va rog sa purtam discutii civilizate fara a fi nevoie de interventia moderatorilor. Embleme ale clubului am si eu de la Dan pentru a le distribui. Voi mai primi in continuare in acelasi scop. Este necesar a avea si rabdare pentru ca fiecare dintre noi avem si alte preocupari cum ar fi familia si serviciul. Ne putem contrazice pe varii teme dar, de facut referiri la persoana ,niciodata pe acest forum. Va multumesc.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com
Cred ca cel mai bine este ca emblemele sa fie impartite la intalnirile clubului, acolo se poate organiza si o mica festivitate, ma gandesc... Un adevarat membru ar trebui sa participe macar la o intalnire, nu?
Ultima oară modificat 06 Noi 2006, 21:05 de către rulotistul cel istet, modificat 1 dată în total.
Salut, Pentru cei interesati, emblemele sunt la mine. Daca vorbim la telefon sau pe PM, in Bucuresti, ne intalnim cand doriti. Pentru cei din provincie, cu ocazia unor eventuale delegatii, va pot pune la dispozitie emblema rv. Locul de lipire pe rulota este in spate stanga la jumatatea ferestrei.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com