Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Si a sosit filmul ! In total are 16 minute, dar youtube lasa numai 10 minute asa ca l-am impartit in 8+8 minute. Scoateti berea si popcornul, vizionare placuta va doresc. :)
Am considerat ca e prea plictisitor pentru unul care nu a participat la intalnire sa se uite 16 minute la un film cu cadre care se cam repeta asa ca am facut o varianta mai scurtata :) Varianta scurta (10 minute): http://www.youtube.com/watch?v=gEQXHVbAOFk
Ultima oară modificat 16 Apr 2008, 23:45 de către Fabian Karoly, modificat de 2 ori în total.
Excelent Kores! Ochi de profesionist! Exact ce ne interesa: starea drumului Ojdula-Lepsa (adevarat off road cu rulota! :oops: :shock: ), cum se simte hurducaiala din rulota, locuri de campare în natura ("sa dai laba cu ursul"), peisaje, etc. BRAVO KORES + ENIKO (e bine scris?!) + LORI!!!
Ultima oară modificat 16 Apr 2008, 00:03 de către Petrescu Eugen, modificat 1 dată în total.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius