Lepsa 10-13 aprilie 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
George Burneci
Membru forum
17

Gresu 10-13 aprilie

Mesaj de George Burneci »

O intilnlre cu multa voie buna , cu vreme buna, cu rulotisti noi, cu rulotisti in devenire,si cu mult peste :D :D :D .Marca Eugen. Sa ne traiesti Nene! :lol:
Ultima oară modificat 14 Apr 2008, 08:25 de către George Burneci, modificat 1 dată în total.
George Burneci
Membru forum
17

Pozeeeeeeeeee.... :D :D :D
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Multumim pentru Organizare lui Eugen si pentru participare tuturor celorlalti ! Am fost in total 14 rulote/campere 44 de oameni si trei catelusi.
Fişiere ataşate
Tocanita lui Aron
Tocanita lui Aron
IMG_0189 [%P].JPG (90.6 KiB) Vizualizat de 4605 ori
Tabara de la Gresu
Tabara de la Gresu
IMG_0192 [%P].JPG (54.13 KiB) Vizualizat de 4613 ori
Este inca devreme
Este inca devreme
IMG_0217 [%P].JPG (60.66 KiB) Vizualizat de 4610 ori
Orice problema are o rezolvare practica
George Burneci
Membru forum
17

Fericit ca totul decurge normal... si mai usurel :D :D :D ...Ce sa mai!. Mers de sef :lol:
Fişiere ataşate
Usurel si fericit
Usurel si fericit
IMG_1425 [640x480].jpg (80.23 KiB) Vizualizat de 3844 ori
Camperist.   ... si aspirantii
Camperist. ... si aspirantii
IMG_1473 [640x480].jpg (80.42 KiB) Vizualizat de 3846 ori
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Imagine si Imagine
George Burneci
Membru forum
17

Ca intotdeauna ,cea mai grea este despartirea de natura si de prieteni, dar la noi rulotistii, nu dureaza decit pina la urmatoarea iesire . Asa ca urmeaza poze cu echipajele care au participat:
George Burneci
Membru forum
17

Urmeaza: :P
George Burneci
Membru forum
17

Aron i-mi pare rau, ai plecat inainte sa-mi vina idea cu pozele de plecare :cry: Dar rog pe cei care au o poza cu familia si rulota ta sa o posteze si inca o data scuze :oops:
Sandu ,Lorant,Cristi Bucataru si pentru voi scuzele mele .
Mitica Lazar( lmd )
Membru forum
17

Mesaj de Mitica Lazar( lmd ) »

Ne-am simtit excelent si ne bucuram ca am reusit sa ajungem, desi nu ne-am anuntat prezenta. Cred ca la urmatoarea intalnire va avea si Robert rulota(cel cu pantaloni scurti)! Virusul RV a mai facut o victima: familia Munteanu!
VW SHARAN 1.9 TDI + AWARD SUNSTAR
TEL. 0755047764
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Ce pot sa zic , a fost minunat. O intalnire cu oameni minunati. Avem locuri frumoase la 60 de km de Tirgu Mures dar am considerat ca acesti prieteni merita sa parcurgem 220km pe sosea si inca 27 km de drum forestier ca sa ne putem intalni si sa petrecem una, doua zile impreuna. Suntem o specie diferita, o specie care iese in natura imediat daca are ceva timp liber.
Inainte de intilnire am fost la un meci de fotbal (Gloria Bistrita-Steaua) si am vazut oameni care au venit de la sute de kilometri numai ca sa-si vada echipele, am zis ...."sunt nebuni, pentru 2 ore de fotbal sunt in stare sa vina de la Slobozia, Miercurea Ciuc, Bucuresti ...a, si mai si riscau sa ramana pe afara din cauza ca portile stadionului s-au inchis , tribunele fiind arhipline. Sunt nebuni, cu siguranta....zisem " Dar a venit ziua de vineri si am devenit brusc si eu un "nebun cu casuta in spinare". Ei uite ce nebuni suntem si noi! Pentru doua zile mergem sute de kilometri :) Bravo trupa! Asa "nebuni" sa ramanem.
In cateva zile urmeaza filmul "expeditiei"!

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

@Fabian-chiar ca santem nebuni de legat in aceasta pasiune in care fiecare investim dupa posibilitati...cine ar fi crezut ca voi pleca la zece seara din Bucuresti catre o locatie despre care nu stiam mare lucru si cine s-ar fi gandit ca alti "nebuni" cu aceeasi pasiune ma vor astepta in frig in jurul focului de tabara la ora 3 noaptea....m-am simtit excelent si mi-a facut o deosebita placere sa ii cunosc si pe cei din transilvania care au fost la inaltime....abia astept iesirile urmatoare unde sa uitam de profesii , varsta , etc si sa fim RULOTISTII VESELI :D ......apropo sa stiti ca RULOTISTUL TRIST este de fapt VESEL ....o oita in blana de lup :D ....multumim Dane pt participare si implicare :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ce mai comentarii,sint verde de invidie.
Scrie răspuns