Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca-mi pun carligul la rulota joi asa cum mi-au promis la service venim si noi, una bucata masina+una bucata rulota+una bucata tata+una bucata fica+una bucata nepoata.
Una bucata nevasta nu pentru ca are cursuri in week-end :D :D
Sper sa nu rada ea de noi pentru ca nu o sa am carlig la masina.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Mi-a luat-o Sandu înainte. Asa este. Mai este varianta prin pasul Oituz (Onesti-Adjud-Tisita, apoi dreapta spre Lepsa = 270 km. Drumul Prin pasul Oituz nu era grozav însa, având portiuni cu dale din beton (anul trecut).
Cel mai scurt drum: Brasov-Tg. Secuiesc-Ojdula-Lepsa = 123 km, daca te încumeti s-o iei pe macadamul Ojdula_Lepsa = 28 km. Fabian Karoly pe acolo vrea sa vina ca sa nu ocoleasca prin pasul Oituz. E de preferat sa mergi cu a II-a, III sau chiar cu a I-a pe portiuni mici, decât sa ocolesti 150 km. Oricum pe acea portiune cu macadam circula zilnic si autobuze si microbuze, deci nu este impracticabil, ci doar nerecomandat pentru rulotisti.
Tu hotarasti!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Cine mai vrea sa vina, mai poate afisa pe forum, dar eu nu mai am cum sa actualizez lista ca în jur de ora 11 a.m. azi 10.04 o pun la drum.
Sa ne (re)vedem sanatosi!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Din pacate n-am luat masina din service, abia luni dupa amiaza mi-o dau inapoi. N-o sa avem nici carlig si nici masina asa ca distractie placuta si vreme buna.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ