Sarbatoarea rulotistilor din Romania

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

mihai , nu e vorba de mine personal, e vorba ca stabilisem anumite lucruri impreuna cu alti membri pentru acea perioada si acum nu mai sunt de actualitate.sigur se va modifica si data si locatia.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Luca Adrian
Membru forum
17
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Ce inseamna formatori de opinie in acceptiunea acestui forum si ce incearca acestia sa faca? Sa modifice data si locul unei intalniri anuale pe care in mod democratic am stabilit-o prin vot? De ce? Pentru ce? Pentru bunul plac al unora? Unii au uitat ce au postat in trecut? Ii rog sa revada ce au postat pe 31.01, ce argumente aduceau pentru alegerea unui camping, cu conditii civilizate si ii intreb ce s-a intamplat? S-au rasucit? De ce? Pentru ca posteaza mai mult au dreptul sa dea peste cap ce s-a hotarat prin vot? Nu cred.
Nu suntem toti liber profesionisti sau proprii nostri patroni. Unii dintre noi poate am facut eforturi sa putem fi liberi in perioada intalnirii anuale, sa putem participa si sa cunoastem alti membri ai asociatiei. Acum ce vad? Propunem alta perioada si alta locatie. Nu cred ca este fair-play.
Eu personal doream sa petrec 1 Mai la mare( poate nostalgii din facultate) am convins unii prieteni sa mergem acolo dar am renuntat pentru a ma intalni cu toti membrii asociatiei, sau aproape toti, si ne-am hotarat pentru Bran. Acum regret acest lucru pentru ca vad ca aceasta intalnire nu este dorita de toti. Ne ascundem dupa tot felul de motive. Ce program artistic avem? Ce ne ofera organizatorii? Unde facem drumetii? Ce vizitam? Ce vrea fiecare. Nu cred ca dorim sa ne intalnim dupa program si sa bifam diferite activitati "culturale" pentru ca asa da bine. Dorim sa ne intalnim si sa ne simtim bine.
Haideti sa fim corecti pana la capat si daca unii doresc sa se intalneasca in alta parte, la alta data si in alta formula sa spuna clar pe forum si sa nu umble cu "fitile" care nu-si au rostul. Nu este nimeni obligat sa participe la intalnirea de Bran iar daca nu se mai doreste organizarea ei sa se spuna pentru a ne hotara asupra altor locatii in grupuri mai mici.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Corectati-ma daca gresesc
Eu am inteles ca fiecare se duce de Paste unde ii face placere, poate si la Bran, apoi pe 1 (joi) se da adunarea la Vampire unde se sta pana duminica. Practic asta ar fi sarbatoarea rulotistului (4 zile).
Nu inteleg de unde a aparut ideea cu 1 zi. Pe mine nu ma deranjeaza daca e si mai incolo (ca oricum n-am inca cu ce sa trag rulota :( ) dar cred ca e mai bine sa fie 3 nopti in loc de 1.
Opel Movano 2003
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

CD a facut o propunere pe care a supus-o dezbaterii. Aceasta a venit ca urmare a semnalelor primite pe diverse cai (inclusiv pe forum) de la unii membri ca exista pericolul ca participarea la "Sarbatoarea rulotistilor" sa fie foarte scazuta din urmatoarele motive:
1. De Paste fiecare va iesi undeva. Dupa doar câteva zile câti vor mai fi nerabdatori sa faca deplasarea la Bran la "Sarbatoarea rulotistilor" între 1-4 mai?
2. Nu stim câti doritori vor fi pentru varianta de a comasa cele doua Sarbatori sa faca deplasarea de pe 25-26 aprilie si sa stea în camping pâna pe 04 mai (varianta în care costurile de cazare nu sunt de neglijat).
În plus, multi dintre noi dorim întâlnirea off camping din motive de relaxare.
Ambele variante induc temerea ca participarea va fi foarte redusa, conducând la un fiasco al întâlnirii.
Din acest motiv a aparut varianta amânarii întâlnirii pentru începutul verii, dupa alegeri si închiderea anului scolar.
Bineînteles, ca orice propunere este supusa dezbaterii, în urma careia se va concluziona.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

DELASARE

Mesaj de STANESCU GABRIEL »

La AG presedintele impreuna cu cd-ul au promis o mai mare implicare in activitatea asociatiei si forumului rog insistent treziti-va si onorativa functiile pentru ca ramaneti fara membri.
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Fiti mai explicit domnule Stanescu. Criticile le-am receptionat. Sunteti împotriva sau pentru amânarea întâlnirii de "Sarbatoarea rulotistilor" la Bran? Va asigur ca parerea dumneavoastra va conta în luarea hotarârii si implicit în reusita sau nereusita întâlnirii.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

Întreba la un moment dat Calin Jurca daca a fost sau nu cineva în Camping De Oude Wilg( pagina 7). Eu am fost astazi în zona si va pot oferi câteva informatii.
Campingul este situat în localitatea Cârta, jud. Sibiu chiar în mijlocul satului. În localitatea Cârta se ajunge de pe drumul european Sibiu-Fagaras. Este foarte bine semnalizat campingul fiind indicatoare atât la drumul european cât si în sat si este imposibil sa-l ratezi. Drumul este foarte bun cu mentiunea ca înainte de camping cu circa 300 de metri se termina asfaltul dar drumul este impecabil. Nu am putut intra deoarece era închis si se pare ca proprietarii lipseau de acasa asa ca nu stiu preturile si conditiile. Vecinii mi-au spus ca vara vin foarte multe rulote. Am facut câteva poze prin gard si le atasez pentru cei interesati acum sau pe viitor.
Liviu Odagiu
Skoda Octavia II + Hobby Excellent 535 ULB
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

.........
Liviu Odagiu
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

..........
Liviu Odagiu
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

.....
Liviu Odagiu
sorinanca
Membru forum
17

Mesaj de sorinanca »

Cel mai bine ar fi o iesire cu adevarat in natura sa ne mai destindem putin si sa fim numai noi!Valea Zanelor ar fi fost perfect!Cu putin efort eu zic ca ne-am fi descurcat acolo!pt unii conteaza mult si costul acestei deplasari , nu numai conditiile.iar bran nu mi se pare cea mai potrivita alegere!nu va suparati pe mine dar prefer mai mult natura pura decat sa stau intr-un camping inchis.anul trecut in august am stat la Sf Ana o sapt si va spun ca a fost un vis din toate punctele de vedere.este o zona unde uiti de toate pb si te relaxezi
Sorin&Alina
Opel vectra&HOmecar Confort
Liviu Odagiu
Membru forum
17

Mesaj de Liviu Odagiu »

.....
Liviu Odagiu
Încuiat