Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
A fost super frumos, ne-am simtit extraordinar de bine cu totii.
Mutumiri organizatorilor Attila & Orsi (Mustang Camping) si lui Peti Luidort si nu-n ultimul rand prietenilor din Ungaria, mebrii MCCC pentru participare :D :D
FELICITARI!!!
Frumoasa organizare,frumoase obiceiuri,felicitari participantilor cat si organizatorilor!!!
Superbe toate pozele, dar in special : nr. 7 si 8, imi plac f. mult.
Am incercat si eu ceva reflexii,dar nu mi-au reusit asa.Felicitari!!!
Ultima oară modificat 26 Mar 2008, 22:08 de către ana, modificat de 2 ori în total.
pozele mele le puteti vedea www.picasaweb.google.com/luidort
a trecut si asta. sa vina urmatorul.
nici pentru televiziunile care au participat,nici pentru rulotistii din ungaria nu am am stiut ce raspunde la intrebarea - de ce nu au venit si rulotisti romani? - sau de ce nu am invitat si rulotisti romani ? - voi nu faceti excursi impreuna si cu rulotisti romani?
era neplacut... dar trece .
Frumos, foarte frumos.
Si eu am fost pe la Sacele cand s-a "investit", nu stiu daca-i termenul corect, un pastor luteran-reformat de etnie maghiara si pot spune ca sunt niste obiceiuri superbe. Pastele nu poate fi decat mai frumos...
Uitasem, misto poza 44.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
@ george marcu Doamne ce mare e rulota lui Aron! si ce faina e pe inauntru. nu mi-a venit sa cred ochilor cand l-am vazut in camping. Iii urez cat mai multe drumuri fara probleme si bine venit in randul rulotistilor.