alt rulotist istet scrie:Multi mai vor sa vina. dar cam putini is hotarati.
Dar cati ani Rucarene de nu sti ce-i aia gulas. Il jignesti pe Ipet. Ia s-ati spuna el ca nu stie ce-s alea sarmale!
Gulasul este o mancare de carne cu carne si mult sos, tare condimentata. Ungureasca. Buna pentru copii. Sa-i bagi in spital. Nu-i asa Peti?
Dar multi mofturosi mai sunt printre rulotistii astia. Nu vreau aia, nu vreau ailalta.
Daca s-ar putea pe daibogi , vin si eu cu cei 5 caini ai mei. Cu cotetul lor pe roti cu tot.
Asculta bai istetule, in primul rand mi te adresezi cu Dl Rucareanu indiferent ce varsta am, daca vrei, daca nu, nu mi te adresezi deloc, ca nu te-am intrebat de vorba!
Pe urma:
- Daca "Ipet' se simte jignit lasa-l pe el sa spuna asta.
- Gulasul este o macare de carne cu carne????? Esti destept, istet este prea putzin spus. Si perspicace! Sa nu mai vorbim ca gulasul este o mancare ungureasca! Ce multe lucruri stii despre gulas..... Esti bucatar?????
- Cand intrebi 'Nu-i asa Peti'?, ce faci, il verifici daca stie?
- Gulas d-ala de carne cu carne, tare condimentat, unguresc, sa le dai tu la copiii tai daca atata poti. Sau.... ai vrut sa fi glumet? Si istet si glumet... deja 2 calitati.... e ceva. Ai putea sa te numesti rulotistul istet si glumet.
- Ce e aia 'daibogi'? Nici regionalismul asta nu le cunosc...
- Pe pagina de start a clubului scrie ca se refera la rulote, autorulote si corturi de masina, nu zice nimic de astia cu cotete pe roti!! Chiar nu inteleg de ce 'vorba aia' te-ai apucat sa raspunzi la ceva ce oricum se pare ca te depaseste. Nu am vazut nici un mesaj de al tau pana acuma la topicul asta, nici pro nici contra, deci daca nu ai nimic de spus de ce nu itzi vezi de caini? Sau macar raspunde la subiect.
Ai grija ca nu sunt numai mofturos! Sunt si rasfatat! :lol: