Propunere de Regulament al forumului

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Scrie răspuns
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

MESAJ DE " AGRESARE VERBALA", asa suna???!!!????

Trimis :: Mesaj
De la: Vali Mocanu
Catre: liliana bv
Trimis: Mar Mar 04, 2008 3:14 pm
Subiect: Re: Rusine
La asta a dus acest forum nenorocit!!
la barfa si discutii interminabile.

Nu sunt subiectul de discutii al NIMANUI!
Sa fie clar pt toata lumea.
NICIODATA NU V_AM jignit si NICIODATA NU v-am vorbit pe la colturi...asa cum ati facut-o voi cu Sergiu si mai stiu eu cu cine. Toate acestea au un singur punct de plecare: SERGIU PARPANEATA!!!

Asta este rasplata pt toata implicarea pe care am avut-o in cadrul acestei asociatii si al acestui forum.

Va multumesc pt barfa si pt tot ceea ce ati creeat in jurul meu si la adresa mea.

Inca un lucru: am coloana deosebit de verticala, poate mai verticala decat a multora.
Abia acum constat cu amaraciune in suflet, ceea ce a nascut o pasiune frumoasa........MARE PACAT....

Mesaj de Vali Mocanu »

AL II-lea MESAJ de "AGRESARE VERBALA"!!!????!!!????

De la: Vali Mocanu
Catre: liliana bv
Trimis: Mar Mar 04, 2008 3:20 pm
Subiect: Re: Rusine
Si inca un lucru: cum credeati ca voi inghiti o fabula deplasata cu trimitere CLARA la adresa mea???? Cu miere si apa????
Dar se pare ca aveti limba la fel de ascutita ca a multora.

Pacat....

Mesaj de Vali Mocanu »

SI MESAJUL INITIAL AL D_nei LILIANA........, asta ca sa nu se creada ca am ceva de ascuns!!!!

De la: liliana bv
Catre: Vali Mocanu
Trimis: Mar Mar 04, 2008 10:53 am
Subiect: Rusine
Sa-ti fie rusine pentru ce ai creat si pentru vorbele jignitoare la adresa noastra.Te-am primit in casa noastra si te-am omenit,te-a dus Costi la femeia aia la Codlea ca sa i-ti faca un bine.Rezultatul........a fost ceea ce ai facut. Iti multumim.Asta probabil meritam noi.Probabil nu ti minte ca niciodata cand ai fost ajutat nu ai stiut sa spui macar multumesc. Sa sti ca ne v-om intalni in instanta ca sa vezi ca nu suntem carpele nimanui.Si bine inteles sa vada toti ca nu putem fi jigniti de care cum are chef.
LilianaBv.

TINTESTE SPRE LUNA.CHIAR DACA NU REUSESTI,MACAR VEI FI PRINTRE STELE.Les Brown
Mircea Ionescu
Membru fondator
18
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Gata, ajunge, v-ati facut de ras destul. Incetati sa mai judecati pe altii... rezolvati-va problemele in particular...
Opel Movano 2003
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Mai simple sunt scuzele! Nu pentru mesajele scrise! Pentru vorbe!
Justificari avem toti! Inclusiv eu! :)
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ce femeie?citi ani are?blonda? vreau si eu !
LILIANA DIACONESCU

Banare

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Domnule Curelea,oare chiar nu se vede,oare chiar nu vedeti cine trebuie banat?Se vede treaba ca regulamentul nu se aplica la toata lumea.
@Mocanu,injuraturile trebuia sa le scri pe forum sa vada toata lumea ce caracter ai.Sfatul meu este ca injuraturile pe care ni le-ai adresat noua sa le folosesti cu familia ta,cum faci de obicei.Rusine sa-ti fie .Nu ai pic de caracter ,si nici cei 7 ani de acasa.Daca continui angajeaza-ti avocat.Iti promit ca ne vedem in instanta.Sa nu uiti ca nu eram singuri pe Skype.
Liliana Bv.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Aceste mesaje au fost primite pe PM-ul forumului.

Ceea ce s-a intamplat a fost pe skype, deci nu a avut legatura cu forumul si nici cu cei care au asistat fara voia lor la aceasta, carora le cer scuze.

Un singur comentariu mai am la adresa D-lui Costi Bv, este acela ca daca avea ceva de comentat la adresa mea era cel mai indicat sa o faca pe alte mijloace decat pe forum. Se pare ca agresiunea initiala a plecat din cu totul alta directie decat de la Bucuresti.

Multumesc.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

dar totusi ce are telefonul acela cu forumul.? si noi vorbim la telefon cu sergiu citeo data si ne spunem mai pu-lovere si alte cuvinte ,dar ce ar fi daca am incepe sa povestim aici ce discutam acolo. ?
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Fara cuvinte........de Matty!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

acuma ca ne-am adunat in numar asa frumos pe forum,de ce nu continuati? spuneti tot ce aveti,va usurati,stergem totul (cine poate ) si miine e o zi noua.vorbesc usor ca nu eu sint jignit,dar credetima si cu greata asa este,pina nu vomiti afara tot ,nu te usurezi. (acuma comentez da de -mi gasesc si eu dusmani)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

:lol: :lol: :lol: Supeeeer!
Scrie răspuns