Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Vineri vor sosi,incepand cu ora 11,fiind asteptati cu flori si cantece de voie buna:
Nicu Parau(2),
Gabriel Stanescu(4),
Sorin Runtag(2),
Catalin Mihailescu(3),
Geo Ionescu(3),
Cristi @bucataru(2)...asteptam o confirmare ptr ca n-ai mai scris :)
Bogdan @vulpea(2)?
si....teoreticul FabianKaroly! :lol:
Baieti....pregatiti declaratiile de dragoste pentru doamne,da? :D
Ultima oară modificat 29 Feb 2008, 21:49 de către parpaneata, modificat 1 dată în total.
Declar deschisa sarbatoarea retetelor bucatarilor buclucasi! Fetelor .....ordonati! :lol:
Mare atentie! George,acest urmas asiatic al lui Eugen,vine cu niste chestii originale de neuitat!
La randul lui Costi,obisnuit cu focul,va pregati clatite flambate! Eu ma inscriu la oua ochiuri si halmush-balmush! Florin Dumi concureaza la cartofi prajiti! Bebe la vin fiert! Catalin la tuica fiarta! :lol:
Toate sunt bune si frumoase,dar ce facem cu URSUL.Tinand cont de faptul ca nu mergem in camping ci undeva spre munte si evident la marginea padurii ,este normal sa am o mica teama, ca vine ursul.Costel m-a incurajat foarte tare ,cu armele din dotare i-si face o gaura in pantaloni ,sa nu se murdareasca prea tare de frica,petarda care o are de multi ani o sa fasaie si ea si nu in ultimul rand mi-a spus ca el o sa doarma in baie unde nu este geam,deci......el s-a scapat pe el.:)):)):)).Cum ramane cu siguranta noastra a fetelor? :? :? :? Baieti, cum rezolvati problema?Eu tind sa ma retrag de teama ursului.Vine Costel singur intru-cat nu este suficient loc in baie.
Liliana Bv.