montaj carlig la cielo

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
danny

montaj carlig la cielo

Mesaj de danny »

va rog daca stie cineva unde sa montez carligul la cielo sau daca cineva dintre d-voastra stie sa monteze sa imi lase nr.de telefon si sun eu ! bineinteles ca platesc lucrarea fara probleme . multumesc!
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Adreseaza-te unei reprezentante (dealer service) fosta DAEWOO sau OPEL.
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Luca Adrian
Membru forum
18
Oras: Bacau
Data nasterii: 01 Aug 1973

Mesaj de Luca Adrian »

Un prieten de-al meu (care nu prea are treaba cu net-ul), rulotist mai vechi, tracteaza tot cu un Cielo. Anul treut, dorind sa-si achizitioneze si sa monteze carligul s-a adresat reprezentantei Daewoo din Bacau. Raspunsul lor a fost ca ei nu produc carlige speciale si ca va trebui sa adapteze unul produs de alta firma, ceea ce a si facut in cele din urma.
Logan MCV 1,5 dci + Home Car Rally 382
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

nu va recomand sa montati carlige adaptate de la alte modele auto, in caz de accident intrati sub incidenta penalului
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

@danny: Ai carligul de Cielo cumparat si se pune doar problema montajului?

Daca da, atunci te pot ajuta eu, insa in cateva zile, caci am reusit sa racesc si vreau sa ma refac.

Daca exista posibilitate de montaj in loc acoperit si cald, atunci si mai bine.

Da de stire si vedem ce se poate face.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Petrescu Eugen
Membru forum
18

Mesaj de Petrescu Eugen »

Ideea era ca cei de la reprezentante OPEL sunt autorizati sa monteze setul de remorcare conform instructiunilor din cartea tehnica a respectivului tip de autoturism pentru care poarta raspunderea la o adica (Doamne fereste!). Setul de remorcare chiar daca nu este original (CIELO, OPEL), dar este produs de alta firma cu certificat de calitate si garantie pentru acest tip de autoturism, reprezentantele trebuie sa-l monteze (unii refuza într-adevar, dar nejustificat consider). Mie mi-a montat cârlig BOSAL o reprezentanta OPEL. Nu monteaza cârlige care NU SUNT CERTIFICATE sau NU SUNT PENTRU AUTOTURISMUL RESPECTIV!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
Fam. Stefan

montaj carlig remorcare cielo

Mesaj de Fam. Stefan »

petrescu eugen scrie:Adreseaza-te unei reprezentante (dealer service) fosta DAEWOO sau OPEL.
Fam. Stefan

Re: montaj carlig remorcare cielo

Mesaj de Fam. Stefan »

Fam. Stefan scrie:
petrescu eugen scrie:Adreseaza-te unei reprezentante (dealer service) fosta DAEWOO sau OPEL.
Fam. Stefan

Re: montaj carlig la cielo

Mesaj de Fam. Stefan »

danny scrie:va rog daca stie cineva unde sa montez carligul la cielo sau daca cineva dintre d-voastra stie sa monteze sa imi lase nr.de telefon si sun eu ! bineinteles ca platesc lucrarea fara probleme . umltumesc!
eu am montat carlig original la IATSA campina ptr detalii sunama
Fam. Stefan

Re: montaj carlig la cielo

Mesaj de Fam. Stefan »

Fam. Stefan scrie:
danny scrie:va rog daca stie cineva unde sa montez carligul la cielo sau daca cineva dintre d-voastra stie sa monteze sa imi lase nr.de telefon si sun eu ! bineinteles ca platesc lucrarea fara probleme . umltumesc!
eu am montat carlig original la IATSA campina ptr detalii sunama
si tu ai fost incepator sau ai uitat?
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Carligul era pentru Cielo cu 4 usi, cu certificat.

Montajul nu a fost mare inginerie, important a fost ca trebuiau respectate instructiunile de montaj si punctele de prindere specificate de producator. Lucrarea s-a facut cu respectarea tuturor acestor cerinte, iar Danny poate certifica asta deoarece a si facut un drum cu ruota cu dispozitivul instalat.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Scrie răspuns