07-09 Martie

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
LILIANA DIACONESCU

7-9 martie

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Nici nu ma gandeam ca o sa va speriati asa tare ca o sa va punem la treaba. :lol:
@Florin:De vase sa spunem ca a-ti scapat.Eu oricum sunt o fericita la capitolul acesta.Noua rulota pe care o avem este dotata cu masina de spalat vase.Functioneaza la comanda"Costel ,spala vasele!!"este destul de costisitoare pentru ca din cand in cand ,chiar mai tot timpul trebuie unsa cu cate o sticla de Grasa de Cotnari.Am incercat cu calgon si nu a dat rezultate.
Fetelor cred ca si voi o data cu achizitionarea rulotei a-ti intrat in posesia unei asemenea masini, dar poate nu a-ti descoperit-o.Incercati cu:Caline,Florine.......... :twisted: :twisted:
@Calin:Gresit.Daca nu ai stiut, 8 Martie tine o saptamana inainte si una dupa. :D
@Costi:In privinta cafelei si a alinturilor cred ca stergi pusca. :wink:
Sper sa nu se supere nimeni,dar astea fac parte din viata. :D :D :D
Abea asteptam sa ne revedem.Sa avem drum bun.
Liliana Bv.
George Burneci
Membru forum
17

Mesaj de George Burneci »

Fetelor sintem de acord cu ce spuneti voi ... :D , cu o specificatie: voi le faceti si noi le servim :wink: ...Cit despre spalatul vaselor ce sa spun...cum spune si cintecul . " Lasa vina ea la mine s-apoi om vedea de-i bine".

Apropos, cine face cea mai buna ciorbica de fasolica cu afumatorica :?:
:idea: raspuns: cineva cu ochi albastri :wink:
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Raul Doamnei, lista participanti : Imagine

1.Florin Dumitrescu 2 pers
2.Geo Ionescu 2 pers
3.Costi & Lili BV 2 pers
4.Calin Jurca 2 pers
+ inca doua echipaje pe care le asteptam sa confirme.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Lista de mai sus ramane valabila,problema majora ramane starea vremii...,sunt suparat rau,...pe tema astaImagine
Amalia & Calin
0722.240.240.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Dupa cum am scris la "martisor oltenesc" ne strangem la voi cu 4-5 echipaje.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La indemnul prietenilor mei iubiti....scriu tot eu! :lol: Intalnirea asta este,defapt o intalnire olteneasca! :D
Liliana....olteanca.
George Burneci.....oltean,
Calin Jurca.....oltean,
Nicu Parau,Gabriel Stanescu,Sorin Runtag,eu...olteni! :lol:
Restul listei dar,bineinteles,nu cei din urma sunt:
Clau si Dumi,Cristibucataru',Bebe si Giani,Catalin Mihailescu,Geo Condorulgalben,Fabian Karoly.
Lista e bineinteles deschisa!
Ultima oară modificat 28 Feb 2008, 23:52 de către parpaneata, modificat de 2 ori în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Dupa ce ca lumea va veni catre noi asa...Imaginesi asa..Imagineiar apoi ne vom distra....asa...Imaginevom

bea o bere in cinstea celor care ies de Ziua Doamnelor,nu de cea a Domnilor...Imagine.

A doua zi....sedinta
Imagine si gatit ptr fete...Imagine Imagine iar apoi plecam acasa impreuna Imagine! Imagine
Bogdan George
Membru forum
17

Mesaj de Bogdan George »

Ma bag si eu Bogdan Goleac 3 persoane sa inteleg ca Comana a cazut ramane aici
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Numele meu pe lista deocamdata este pur teorie, din pacate sunt de serviciu in weekendul respectiv, dar cine stie poate reusesc sa ma inteleg cu colegii si atunci poate sa fie chiar si......reala :lol:

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Sa va zic doua vorbe despre cum ne organizam acolo.
Florin Dumi va aduce un supergenerator de 5,5 kw. Curent avem,deci. Fiecare venim cu benzina sau luam de la ultimul peco. Am o canistra de 20l.Metalica.
Camparea este cu vedere la soare si rau in apropiere. Deci avem si caldura si apa!!! :lol: Toalete,cele din dotarea rulotelor dar si cele naturale! :lol: Conditii ca-n campinguri deci.
Bannere cu Asociatia noastra....la greu!!! :lol: Cred ca avem fiecare!!! Sau ...aproape!
Plecarea de acasa si evident sosirea la locul faptei,va incepe de joi 6 martie. Pana duminica....la diferite ore.
Excursiile zonale,sub indrumarea ghidului universal Calin Jurca,vor fi facute vineri,sambata,duminica sau ....deloc! Dupa caz! :D
Facem foc de tabara...Imagine si probabil vom canta sau inalta ode ...doamnelor!
Somn de voie,trezire tarziu spre pranz,barfe,shmenuri,shushanele!
Obligatoriu nu se discuta despre Club si Asociatie! Daca nu mai putem si nu mai putem.....10 minute la 4 ore de alte discutii! :lol:
Si raspund lui Bogdan @vulpea.....da,a cazut si da! :) Te asteptam si i-a legatura cu cineva din lista.
Ultima oară modificat 29 Feb 2008, 21:53 de către parpaneata, modificat 1 dată în total.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

De joi venim urmatorii:
Claudia si Florin Dumitrescu,
Liliana si Costi,
George si Mariana Burneci,
Amalia si Calin Jurca,
Ana si Sergiu Parpaneata,
Giani si Bebe si Renate.
Atat stiu deocamdata.
Recomandabil sa aiba toata lumea cabluri si triple!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Vin si Teo,Gabi si Vali Mocanu! De joi! Asa am inteles eu! :lol:
Încuiat