Inscrierea la FICC

topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.

Afiliere la FICC

Chestionarul s-a închis pe data de 06 Mar 2008, 09:54

da
15
68%
nu
7
32%

Voturi totale: 22

parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Peti,la care voi te referi? Citeste bine si daca nu esti sigur ca ai inteles ce se scrie,intreaba-ma ca-ti traduc! Iar vrei polemici interminabile? Ce vrei? Sa facem un mic Kosovo? :lol: :lol: :lol: Eu unul consider ca ROMANI suntem toti! Secui,sasi,tigani,rromi,turci,tatari,sarbi si ce neamuri or mai fi in tara asta. Cand Asociatia se va inscrie in randurile Federatiei asteia Internationale ne va reprezenta pe toti! Aia nu stiu si nici nu-i intereseaza ca tu esti secui si ca altul,poate e tigan sau roman!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nu inteleg ce legatura are aici kosovo sau secui sau tigani,este vorba de asociatia club rv si membrii sai,si este vorba de a face parte de o organizatie internationala in domeniu sau nu.este vorba de citi dintre membri am suporta cheltuiata ce ar fi cu aderare clubului ,si nu e vorba de disconturi si facilitati si carduri si... este vorba de a fi insirat si romania intre tarile europene,macar dupa bulgaria daca nu ne ia in fata albania.daca nu ai bani,scrie in forum ca-i pe gratis la rubrica discutii aiuria,aicia lasa sa se exprime cei care doresc si au si bani.ce sint acei 650 de euro ? caraghios .nu e necesar sa se implice oamenii care nu au de unde si poate nu v-or iesi niciodata din tara.dar sint destui cei pentru care aceasta suma nici singur nu face nimic.dar pentru ca sintem o comunitate,asa cred,atuncia cei care pot trebuie sa contribui in locul celor mai saraci,ca comunitatea vorbeste de rulotisti,indiferent cine citi bani are.si crdeti ca cei mai saraci nu ar fi bucurosi si mindri ca apartin de o organizatie prestigioasa? ei nu merita aceasta bucurie si putin mai mult efort din parte celor care pot? da cunosc propozitia - ce sint eu mai prost decit altul? - nu trebuie sa fi prost sa faci si sacrificii pentru comunitate de care liber ai ales sa apartii ! nu mai am de spus nimic,dar cer de la cei care gindesc ca mine si pot sa ma caute si srtingem acesti bani pentru prestigiul asociatiei. in anonimat !adica nu va fi public cine a contribuit ,sa nu se creada lauda. multumesc
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Atata timp cat tu crezi ca cei cu bani pot hotara si ptr cei fara bani,te inseli amarnic! Atata timp cat il jignesti pe cel fara bani,acela nu va fi niciodata de acord cu tine! Chiar daca ai dreptate. Citeste ce am scris eu,ce a scris Calin J si altii! Este bine sa intram in FICC! Cine a zis ca nu e bine? Lasa-i dracului de bani ca nu astia te fac om! Pricepe ca nu ma cert cu tine dar cateodata interpretezi in felul tau personal!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nici eu nu m-am adresat tie,si nici lui calin,dar astept sa fiti alaturi de mine,de ce asi jignii pe cei mai saraci? cam departe de tine gindurile crestinesti daca crezi ca impartind ceva cu altii ii jignesti.scoate 50 de euro pune pe masa comuna si taci din gura
tel. 0722 509492
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Am un principiu! Dau....daca si cred! Altfel....suna a pomana si nu-mi place! Si pomana daca nu stii cum sa o faci....jignesti. Si nu e frumos.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Am spus clar TAXA DE INSCRIERE si implicit card, Banii vor fi de la cei care doresc inscrierea, e greu? Am deschis un topic la Asociatia Club Rv pe tema aceasta. Aici lasati votul va rog
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

nu, greu nu e, mihai, dar pe zi ce trece constat ca suntem din ce in ce mai putin toleranti, mai rai, mai... romani... d-aia s-a si intamplat ce s-a intamplat pe aici...

referitor la vot: calin lisovschi, DA

a, si in plus, mai suntem si balcanici...
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

nimeni nu m-a cautat.am inteles mesajul.reprezinta pentru mine destul de clar cit de atasati sintem de asociatia noastra,cit de important e numele si prestigiul lui.cred ca am sa procur si eu un tricou cu inscriptionarea rulotistul trist.bravo ! si club rv merge mai departe... numa directia nu se stie
tel. 0722 509492
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Batem pasul pe loc, nici vorba de fuga, cat despre bani, o solutie de moment am propus, adevarat ca o problema personala si generala in perspectiva. Analiza propusa este ca si "boala lunga , moarte sigura", scuzati comparatia macabra. Problemele nerezolvate, oferta pentru straini, "interesul strainilor de a ne afilia" tin in loc deschiderea catre lume. O regula ar fi sa dam solutii, nu suspiciuni, propuneri concrete de rezolvare, nu este nimic nou, toti au trecut prin astfel de situatii doar ca unii au fost mai receptivi, probabil tine de mentalitate.
STANESCU GABRIEL
Membru forum
18

Respectati regulamentul

Mesaj de STANESCU GABRIEL »

Respectati regulamentul si totul va fi bine .Sa nu uitam ca cel mai important lucru care ne uneste este natura si pentru acest lucru ne-am cumparat rulote si ca sa nu fim doar cu familia in natura s-a infiintat acest club, din punctul meu de vedere nu avem nevoie nici de sefi nici cum pompos se spune membrii fondatori sau asociati.iar in conditiile in care "afara" mergem separati macar in tara sa fim cit mai multi ,uniti sa putem sa ne povestim cu calm iesirile in natura si nu este musai sa ne ducem intr-un camping atita timp cit la noi in tara se mai poate.
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
Scrie răspuns