Vacanta 2008 Tarile Scandinave

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
tarzan

Mesaj de tarzan »

Peti, pâna muta cineva cineva discutiile, da-mi voie sa te-ntreb ceva. Poti afla exact cum se numeste acel certificat/autorizatie? Pentru noi, cei care ne pregatim sa mergem în Olanda sa ne luam rulota, cui ar trebui sa cerem acest act? Trebuie sa-l aiba proprietarul sau trebuie sa umblam noi pe-acolo sa-l obtinem, dupa ce cumparam rulota? Fara informatiile astea poti fi vulnerabil în fata legilor lor si, vorba-aia, ai de-a face cu vreo patru tari... :( Legea europeana e una singura, dar modul ei de aplicare si zelul politistilor poate fi diferit, ma gândesc eu... Ar fi foarte bine daca am sti cum merge treaba, ca stim cu toti ce înseamna când cineva încearca sa-ti gaseasca nod în papura. Oricine are vreo informatie în acest sens, e binevenita. Va multumesc anticipat.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Printre actele rulotei pe care o vei cumpara vei gasi si un act despre revizia facuta si cat timp e valabila.Am avut actul ala cand am cumparat-o....problema e ca nu mai stiu pe unde e!!! :D
Avand in vedere incidentul cu rulota aia care a luat foc,s-ar putea sa fim obligati sa facem reviziile astea la gaze. Strict necesara de altfel. Asta inseamna sa facem o intalnire generala la Peti! Nu de alta dar...ne-a tot invitat! Acum .....suntem obligati! :D
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

am cerut legea europeana de la rulotistii din ungaria,au spus ca o sa-mi trimita.acel act -ca si la centralele din casa de fapt,se face anual,si trebuie cerut de la proprietarul rulotei,care poate nu-l are,gindinduse ca tot vind rulota de ce sa mai platesc .cu acest certificat m-am gindit - dupa 15 aprilie- aceste revizii s-ar putea face la intilniri,unde participa mai multi.nu este complicat ,nici aparatul nu este complicat ,ce a ce a costat,e cursul de specializare truma si inregistrarea firmei ca si firma autorizata.si si eu anual trebuie sa particip la aceste cursuri,deoarece si autorizatia se da pe un an,daca anul viitor nu particip la curs,nu primesc prelungirea autorizatiei.stiu si ei ei de unde sa scoata bani!
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
tarzan

Mesaj de tarzan »

Sa înteleg ca, acele acte care certifica faptul ca revizia e la zi, acopera si obligativitatea la care se referea Peti privitoare la prevenirea accidentelor legate de accidentele care pot avea loc din cauza gazului?...
tarzan

Mesaj de tarzan »

...scuze pentru incoerenta!...
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Si ca tot suntem offtopic
Eu cand am luat rulota, nemtoaica avea cate doua certificate, unul pentru revizia tehnica data de un service specializat in auto si remorci si una de la gaze de la cineva avizat pentru asta. Ca avea ambele certificari de la acelasi service e alta discutie, un service autorizat de RAR-ul lor si autoritatea de gaze eventual. Cand ajung la rulota o sa caut sa vad daca le mai gasesc, daca nu oricum va pozez colantul cu Tuv-Gas pe el.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Ieri ne-am intors din concediu, 23 de zile, 8600 km.
Romania-Cehia-Germania-Suedia-Norvegia-Austria.
Bucuresti-Azuga-Praga-Berlin-Rostok-Treleborg-Goeteborg-Stavanger-Bergen-Oslo-Munchen-Viena-Azuga-Bucuresti in linii mari.
Superb, sotia vrea camper acum si sa mergem anul viitor mai la nord, pana spre cercul polar, eventual cu Finlanda.
Ceva poze de acasa ca nu merge de la servici reteaua aproape deloc.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Fabian Karoly
Membru forum
17

Mesaj de Fabian Karoly »

Cred ca esti campionul la kilometri facuti in vara asta intr-o excursie. Felicitari si asteptam ceva descrieri , poze.

Nissan Terrano 2,7 TDI + T.E.C. Weltbummler TT2
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
1PlecareAzuga.jpg
1PlecareAzuga.jpg (95.97 KiB) Vizualizat de 5470 ori
2Praga.jpg
2Praga.jpg (98.32 KiB) Vizualizat de 5468 ori
3Praga.jpg
3Praga.jpg (89.49 KiB) Vizualizat de 5473 ori
4Praga.jpg
4Praga.jpg (96.06 KiB) Vizualizat de 5469 ori
5Praga.jpg
5Praga.jpg (96.3 KiB) Vizualizat de 5471 ori

George Marcu @ maurice
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
6Praga.jpg
6Praga.jpg (94.43 KiB) Vizualizat de 5459 ori
7KarlovyVary.jpg
7KarlovyVary.jpg (90.77 KiB) Vizualizat de 5457 ori
8KarlovyVary.jpg
8KarlovyVary.jpg (98.49 KiB) Vizualizat de 5460 ori
9KarlovyVary.jpg
9KarlovyVary.jpg (94.96 KiB) Vizualizat de 5462 ori
10Berlin.jpg
10Berlin.jpg (95.06 KiB) Vizualizat de 5463 ori

George Marcu @ maurice
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
11Berlin.jpg
11Berlin.jpg (96.4 KiB) Vizualizat de 5208 ori
12Berlin.jpg
12Berlin.jpg (91.15 KiB) Vizualizat de 5209 ori
13Berlin.jpg
13Berlin.jpg (95.99 KiB) Vizualizat de 5213 ori
14Berlin.jpg
14Berlin.jpg (87.29 KiB) Vizualizat de 5215 ori
15SansSouci.jpg
15SansSouci.jpg (98.73 KiB) Vizualizat de 5216 ori

George Marcu @ maurice
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

aa
Fişiere ataşate
16SansSouci.jpg
16SansSouci.jpg (95.92 KiB) Vizualizat de 5198 ori
17SansSouci.jpg
17SansSouci.jpg (99.85 KiB) Vizualizat de 5199 ori
18SansSouci.jpg
18SansSouci.jpg (92.91 KiB) Vizualizat de 5200 ori
19SansSouci.jpg
19SansSouci.jpg (97.73 KiB) Vizualizat de 5206 ori
20SansSouciAutoportret.jpg
20SansSouciAutoportret.jpg (95.75 KiB) Vizualizat de 5205 ori

George Marcu @ maurice
Scrie răspuns