topicuri legate de calitatea de membru FICC
propuneri facute in atentia FICC
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Incep prin a scrie ca inscrierea Asociatiei in FICC este identica cu inscrierea Romaniei in NATO si UE. Deci....un rau necesar! :) Am argumente contra mult mai multe decat cele pro! Cotizatie anuala considerabila,ptr numarul de membrii platitori. Cotizatia de membru,insumata cu cea de membru FICC se ridica la o suma ce nu justifica avantajele. Avantajele nu sunt asa de "roz" precum par! :D Dar...e bine sa fim membrii!
Trebuie foarte bine gandita si.....nu inteleg de ce nu se explica,financiar vorbind si pe romaneste,cam ce inseamna ptr fiecare membru?
Daca vrei sa fi membru FICC trebuie sa fi obligatoriu membru al Asociatiei. Deci....doua persoane plus unul,doi sau mai multi copii.Apoi,fiecare membru al familiei tale trebuie sa plateasca cei 30 de euro anual ptr obtinerea card-ului de discount-uri in campingurile Europene. Ei bine,astea inseamna minim 120 de euro.Aproximativ! La un concediu de doua saptamani sau trei,afara,in perioada de varf cand discount-urile nu prea sunt si trebuie programari si rezervari si un minim de zile stat in fiecare camping din asta,suma nu se justifica!!!
Dar....e bine sa fim membri! :) Avand in vedere ca scopul nostru e sa petrecem concedii placute si sa legam sau sa rupem prietenii :D ,credeti-ma ca nu stiu daca e rau sau nu sa fim pragmatici!
Propun mutarea tuturor discutiilor referitoare la Asociatie si FICC "la vedere"! Membrii neplatitori pot reactiona si ei. Si poate in modul placut.Devenind membrii asociati. Trebuie atrasi prin "deschidere" nu prin "ingradire". Inclusiv discutia despre AG,cred ca ar fi bine sa fie mutata acolo. Daca in Parlament poti asista la discutii fara sa intervii,nu vad de ce nu s-ar putea face asta si la noi. Punerea la liber a discutiilor astea ar fi un bun preambul ptr AG. Altfel o sa batem sau sa bateti "apa in piua" cateva ore bune la adunarea aia fara a rezolva nimic!
Faceti cum credeti voi conducatorii,indiferent cum sunteti..."tristi" sau "veseli"! :D
Draga Mihai G,Mircea I scrie mai sus,pe final,ca ar trebui discutata si aprofundata discutia! Aruncand vorbe de felul celor scrise de tine,fara a ofensa cu nimic,nu mai vad rostul discutiilor! Sunt"cartile" facute cumva? Dialog se face si cu dusmanul cel mai aprig! Daca e considerat dusman! Altfel se intampla ca in istorie! Razboaie tampite si fara rost! :D
Ce scriu eu acolo? Ca e bine sa fim membrii dar.....hai sa hotaram toti,ptr ca din cotizatia tuturor se plateste acolo! Nu pot hotara doar unii ce se face cu banii!
Hai sa nu mai mergem pe ideea ca cine nu e cu noi e neaparat impotriva noastra! :D
Destinatia fondului din cotizatii din cate cunosc nu s-a stabilit si tocmai de aceea am propus sa contribuie doar cei care sunt dispusi sa plateasca acum, si in perspectiva doritorii. Forumul este dialog, ca si consultarea prin chestionar, si din exprimarea mea nu denota lucruri ascunse, dimpotriva. Sincer, printre randuri putem citi si altceva doar daca vrem. Cu siguranta ca la AG se va tine cont si de acest rezultat al chestionarului
Chestionarul va fi util bineinteles! Am observat doar o mica iritare la propunerea mea de a fi adaugata optiunea "ma abtin". Daca gresesc imi cer scuze! :) Avantajul cu "ma abtin" este ca pe aceia ii poti atrage la "da"! Altfel,dupa ce scrie Peti,vor vota "nu"!!!! Si nu stiu daca asta e corect 100%. :)
Ideal ar fi sa voteze cat mai multi, daca nu toti, dar nu suntem la concurs si ca atare important pentru noi vor fi voturile exprimate indiferent de optiune. As vrea sa va rog pe toti cei care discutam despre acest subiect sa ne mutam la Asociatia Club Rv, aici sa ramana doar votul.
Multumesc anticipat!
eu m-am gindit ca logic este daca nu votez nici da nici nu atuncia m-am aptinut de la vot.dar daca se doreste o statistica atuncia este folositor si ma aptin,deoarece se stie si numarul celor nehotariti sau indiferenti