Sarbatoarea rulotistilor din Romania

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

multumesc ca m-ai atentionat
tel. 0722 509492
email - luidort.p@gmail.com
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Aici se fac propuneri de locatii cu argumete pro fara a reprosa celorlalti optiunea. Urmeaza sa votam in functie de ceea ce se ofera si ce vrem sa iasa.
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

observ ca pe celalalt topic se voteaza. e ok. dar unde mergem stimati colegi de forum? eu tot zic ca merg, dar unde? votez ca venim si nu ne convine locatia din diverse motive(nu e amenajat pt campare,un exemplu).atunci incep sa o dau cotita ,ca nu mai pot, ca o fi, ca o pati. o fi bine asa cum procedam? eu propun sa ne hotaram si asupra locatiei, ar fi mult mai intelept asa. zic si eu.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Mesajul meu este cam off-topic, dar, totusi il postez.
Eu nu sunt de acord cu denumirea de "Ziua Rulotistilor din Romania" pentru ca ma duce cu gandul la vremuri apuse cand fiecare sector de activitate avea ziua lui (Ziua Energeticianului, Ziua Armatei...).
Propun sa se cheme simplu "RV Fest". Pentru ca aceasta intalnire trebuie sa fie un festival al rulotistilor din Romania si nu o zi a clasei muncitoare.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

club rv- ro fest
tel. 0722 509492
tarzan

Mesaj de tarzan »

Catalin, Peti, spuneti-mi, va rog, ce impact credeti ca va avea pentru milioanele de români vestea potrivit careia "...astazi a început cea de-a doua editie a RV Fest" sau cum s-o mai numi pâna atunci? :? :?
..."Book Fest", "Gay Fest", "RV Fest", ...oare zestrea noastra lexicala este prea strâmta pentru niste nevoi de exprimare atât de largi? Nu vreau sa par mai conservator decât sunt de fapt, dar refuz sa cred ca cineva si-ar dori ca, de dragul de a fi trendi sau cool, sa pericliteze unul dintre target-urile acestei sarbatori, adica entertainment-ul, dar mai ales advertising-ul. Nu sunt nostalgic, dar nici nu cred ca trebuie sa ne fie rusine cu limba noastra româna. Ca s-o numi "Ziua Rulotistilor", sau "Sarbatoarea Rulotistilor", sau "Festivalul Rulotelor", cred ca e absolut în regula orice titulatura ar avea, dar sa sune româneste, sa-nteleaga tot românul de ce s-au strâns niste "nebuni" în mijlocul naturii, si s-au simtit bine (a se citi cu tot cu ghilimele). Atrageti-le atentia în limba lor materna asupra rulotelor si, dupa ce i-ati câstigat, spuneti-le si de RV-uri :wink: (pe la început, când cautam pe net o comunitate de rulotisti în România, mi-au trebuit 2 luni sa înteleg ca ea statea oarecum camuflata sub titulatura de Asociatia ClubRV- RO).
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

tu nu vorbesti prostii,de ce sa folosim cuvinte straine cind ... da ziua rulotistului roman ... ai dreptate.eu am inbirligat lucrurile putin,ca am spus la inceput de ce rulotistul roman,atuncia eu nu pot participa? calin a fost dragut si a schimbat in rulotistilor din romania sa nu ma simt lasat pe dinafara.frumos gest,dar mai bine sa fie rulotistul roman,suna mai bine si se intelege mai bine.tot de voi apartin si eu(cel putin asa simt)
tel. 0722 509492
tarzan

Mesaj de tarzan »

:D Peti, esti în curtea noastra? Al nostru esti pe veci! ...si noi ai tai!!! :lol: :lol: :lol:
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Pentru a nu se deschide o noua sursa de contraziceri , pentru a vorbi in limba romana , cred ca Festivalul rulotistilor din Romania este denumirea intalnirii noastre din prima Sambata si Duminica a lunii Mai.
Sper sa nu se supere acum posesorii de autorulote .
Autorulota este o forma speciala de rulota asa cum autovehiculul este o forma deosebita de vehicul!
Ultima oară modificat 16 Feb 2008, 20:24 de către Constantin Curelea, modificat 1 dată în total.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Costel, e vorba de prima Sambata si Duminica din luna Mai a fiecarui an. :)
Orice problema are o rezolvare practica
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Multumesc de observatie Sandu!
Am corectat!
Festivalul rulotistilor din Romania prima editie :03-04.05.2008.
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Din nou ne scarpinam...?!
Conform DEX :festival,festivaluri n. manifestare artistica cu caracter festiv,organizata periodic,unde se demonstreaza realizarile din domeniu artistic :festival muzical,festival teatral

Imagine
Ultima oară modificat 16 Feb 2008, 21:28 de către Calin Jurca, modificat 1 dată în total.
Amalia & Calin
0722.240.240.
Încuiat