Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
ce e cu linistea asta pe acest topic? nu mai zice nimeni nimic? vremea trece,oamenii isi fac alte planuri. chiar azi discutam cu un prieten de o alta varianta de iesire,asta daca nu luam o hotarire aici. sincer mi ar parea rau sa nu se faca nimic in acest sens.....
La una din locatiile din Covasna ar fi cel mai bine. Avem si ce sa vizitam daca ne plictisim in camping si e o locatie de centru. Ar trebui sa ne hotarim repede pt a putea lua legatura cu proprietarii campingului ales si este o zicala "vorba lunga saracia omului".
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
am aflat azi ca domnul curelea si a luat o alta rulota. :D felicitari! si la mai mare! dar oare nu vrea sa ne ajute sa iesim din letargia asta, sa dea un impuls constructiv acestui topic? eu deja am schimbat rulota si ma simt muuult mai bine :D
din cate vad are numai 30 locuri de parcare destinate pt rulote si campere. daca nu ne grabim ,s ar putea sa nu incapem toti, or mai fi si altii care au rulote si vor vrea sa vina in camping(cei ce nu sunt membri ai acestui forum).
astea sunt notele date de 2 familii de olandezi care au vizitat campingul:
Observ cu oarecare ingrijorare ca desi dezbatem acest subiect de la inceputul anului, pana acum am reusit doar sa cadem de acord asupra datei de 1 Mai si ca ar fi bine ca anul asta sa aniversam "saptamana rulotistului", datorita apropierii de Sarbatoarea Pastelui.
Nu am resit insa sa cadem de acord asupra locatiei intalnirii desi unii dintre noi au venit cu propuneri concrete si argumentate (vezi domnul Petrescu Eugen la Balvanyos sau domnii Vali Mocanu si Klaudiu Boghiu la Covasna). Mai mult, acest subiect a inceput sa fie dezbatut de la zero si in sectiunea ASOCIATIA CLUBRV-RO in topicul referitor la Propunere pentru ordinea de zi la A.G.
Pentru ca ne apropiem cu fiecare zi ce trece de data stabilita am si eu o propunere:
- haideti ca timp de doua saptamani (de exemplu pana la 25.03.2008) sa facem propuneri pentru locatia intalnirii, propuneri care sa fie bine argumentate, sa scoata in evidenta avantajele locatiei respective si care sa se bazeze pe experientele anterioare ale celui care le face. Cred ca sunt in asentimentul tuturor daca afirm ca ceva legaturi de prietenie cu proprietarii de camping, niscaiva reduceri sau alte discounturi ar insemna un avantaj pentru respectiva propunere;
- dupa ce stabilim cateva locatii care se preteaza pentru intalnire ar trebui ca timp de alte doua saptamani sa le supunem la vot, astfel ca pana la data de 10.03.2008 sa stim exact unde ne intalnim si sa stabilim cine se angajeaza sa organizeze aceasta activitate deosebit de complexa;
- in continuare, in aproximativ o luna si jumatate ramasa la dispozitie, ar trebui ca alaturi de cei implicati direct in organizarea intalnirii sa participam activ cu totii, sa ne oferim sprijinul cand il putem da si sa nu stam si sa asteptam ca altcineva sa faca totul.
Aceasta este propunerea mea personala, iar daca este deplasata sau inoportuna va rog sa treceti peste ea.
Ziua este aleasa bine dar trebuie tinut cont cel putin anul acesta si de sarbatorile pascale care sunt doar cu o saptamina inainte,bine se poate si lega sa fie ca un concediu cine poate binenteles.In privinta locatiei cred ca cea mai buna este una din urmatoarelehttp://www.campingo.com/campsite.html,cel mai convenabil pentru toti cred ca este campingul Salisteanca sau Girbova,nu stiu daca la Garbova au si pentru rulote sau campere.
AM FOST ANUL TRECUT IN ACEASTA LOCATIE ,NU ESTE NIMIC ORGANIZAT DAR ESTE SPLENDID.APA DIN BELSUG ,CURENT DE LA GENERATOR,PALTINIS 10KM,RASINARI KM3,SIBIU 10KM SI MULTA LINISTE .
mutate la acest topic... se da post reply NU new topic