Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca cei sin capitala au ales o zona apropiata pt. ei fac si eu o propunere pentru cei din sudul si sud-vestul tarii (binenteles ca si pentru ceilalti oferta e deschisa) undeva pe Vlea Oltului cel mai probabil zona Caciulata - Cozia. In functie de evlolutita vremii vom stabilii exact si data. Daca mai sunt interesati de locatie si si de perioada rog sa dea de stire si cu propuneri.
Piriu Nicolae - membru fondator ClubRV.
DUSTER 1.5 DCI, HOBBY 400 Clasic
Weekend-ul cu pricina este 8-9 martie. Numai bine ptr voi fetelor! Gatim noi,va distrati voi! Am hotarat sa fie undeva prin judetul Valcea. Variantele ar fi in zonele statiunilor deja stiute de pe Valea Oltului,zona Curtea de Arges sau chiar zona lacurilor Vidraru sau Vidra.
E invitata toata lumea! :D
La Caciulata e un camping modest ca dotari fara alimentare 220V decat cu apa curenta si toalete. Pretul anul trecut era 12 RON. De celelalte locatii nu stiu foarte multe, il rog pe Sergiu daca stie sau afla mai multe sa posteze el. Oricum important e ca vom iesi sigur indiferent de locatii sau conditiile care vor fi (camping sau no camping).
OK! Doua variante,ambele la "liber",adica nu in campinguri! :) Prima,Curtea de Arges spre Transfagarasan. A doua imediat dupa Voineasa,inspre Obarsia Lotrului. Ambele cu parau pe dreapta! :D Fiecare locatie e atragatoare datorita excursiilor ce se pot face. Pana la fiecare locatie e asfalt foarte bun si bun. Cred ca e mult mai frumos,pana la urma,in natura!
Eu as vrea la a doua locatie! :)
Pentru doritori...cautati cum ajungeti mai repede la Curtea de Arges sau Voineasa.
Stiu ca ai mai fost la Obirsie dar rebuie sa tii cont si de faptul ca nu prea este loc de campera pentru sa zicem 4-5 rulote si mai mult decit atit in perioada 7-9 martie vremea este destil de rautaciosa cu acea zona ,posibil zapada,iar pina in Obirsie venind dinspre Voineasa sa zicem daca nu campezi la lac practic nu mai ai unde nemaipunind in discutie faptul ca suntem am inteles poate 10 rulote ."SPER".Asa ca tu fiind un bun cunoscator al locurilor ia mai bine in calcul traseul "Curtea de Arges-poienita in Transfagarasan"si in ideia de aputea vizita dc este timp si manastirea ,barajul oricum trecem pe linga el banuiesc.O sa pun poze la Romania Pitoresca si o sa te convingi ,eu am fost la obirsie pe traseul Voineasa Petrosani dar in iunie pe 19 si nu mi-a fost deloc usor cu locul de campare ptr o rulota, iar la plecare ce sa-ti spun drumul spre Petrosani este varza pe mai bine de 5 km,asta ostii si tu ,ca am vazut pozele cu masina ta acolo .
cielo executiv,avento H395 TL TEL 0745686980 0767357479
cristybucatarul scrie:daca reusesc sa iau Mercedesul pina la data respectiva vin si eu cu Zenaida (cu Loganul imi este teama sa nu ''nasca'' prin munti) :P
Si eu tot cu loganelul vin dar nu mi-e frica. Am facut Transfagarasanul si nu a "scos ochii", asa ca nu-ti fie teama. :lol: