Sarbatoarea rulotistilor din Romania

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
Alex Ticsa
Membru forum
18
Oras: Vatra Dornei
Data nasterii: 14 Oct 1975

Mesaj de Alex Ticsa »

Hop si eu cu o propunere! De ce nu mergem la CAMPERLAND? Locatia e intr-o zona super, e destul de centrala pe harta, campingul e de-adevaratelea(cu dusuri, apa calda) si in plus sunt o alternativa pentru noi toti ca posibili furnizori de service si accesorii. Poate se incalzesc si relatiile cu aceasta ocazie si iese vreo colaborare pe viitor.
VW Caravelle/Ford Focus & Dethleffs Rally Nomad
LILIANA DIACONESCU

1 Mai

Mesaj de LILIANA DIACONESCU »

Ce facilitati ofera CAMPERLAND pentru Club RV ?Preturi,reduceri ,etc?
Costi Bv & Liliana
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

@alexticsa zona e buna , dar pentru un asemenea eveniment nu stiu daca se preteaza.e doar o parere.cat despre camping ,este unul bun.avantajul este ca cei de acolo se pricep aproape la orice,intr un cuvant sunt buni meseriasi.si patronii sunt oameni dintr o bucata. nu cred ca sunt asa de multe obiective de vizitat pentru atatea zile in zona. si spun asta din experienta, apropo de obiective de vizitat.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Alex Ticsa
Membru forum
18

Mesaj de Alex Ticsa »

Nu stiu. Cred ca se poate negocia tinind cont de faptul ca vom fi in numar destul de mare...
Alex Ticsa
Membru forum
18

Mesaj de Alex Ticsa »

@klaus
Probabil nu e foarte interesanta locatia prin prisma faptului ca e din zona ta :lol: . Eu am facut doar o propunere... Apropo, eu am experimentat niste experiente turistice cam neplacute prin judetele CV si HR :evil: . Sunt disponibile pe undeva ceva foto sau alte referinte despre aceste campinguri de care eu nu am auzit?
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

poate.si eu o spun de pe acum, vin la intalnirea de ziua rulotistilor numai cu asigurarea in camping a electricitatii, dusuri cu apa calda si toalete.e o perioada destul de lunga si nu merita sa ma chinui cu toaletele chimice,fara apa,etc.e doar cererea mea,suport toate cheltuielile cerute de aceste servicii in ceea ce ma priveste. si mai cred ca in cele 2 luni si ceva se poate gasi un camping ce sa ne asigure tuturor un minim de confort. :D :D
Alex Ticsa
Membru forum
18

Mesaj de Alex Ticsa »

:D Foarte corect. Intre ceva "obiective" de vizitat si confortul unui camping decent, voi alege campingul, desigur...
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

Ultimele 3 mesaje sterse:off topic,moderator Calin Jurca
Amalia & Calin
0722.240.240.
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

fratilor, alegeti unde vreti, vad ca plateste klaus apa calda pt noi!... :D :D :D
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

daca ne adunam toti am sa ma mai gandesc.nu o fi un capat de tara :D :D :D
da numai apa calda!
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Camp site De Oude Wilg

ce stiti de acest camping? http://www.campingo.com/campsite.html zice la comentarii ca e de nota 10. ar fi o idee buna pentru aceasta intalnire?
zic si eu o parere.
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Sovata cred ca este bun pentru adunarea noastra. Exista site unde puteti vedea foto. Eu am fost acolo si mi-a placu mult. Este curat, are utilitati, spatiu suficient iar pentru cei fara rulote sunt casute curate si dotate.
Încuiat