Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ca deobicei ne confruntam cu tembelismul unor ,,concetateni '' ai nostrii. Eu am fost mai norocos ca mi-au spart un geam drept si am putut dupa trei zile intregi de munca sa-l inlocuiesc.Acest lucru nu-l pot spune despre niste prieteni care au luat , culmea in noaptea de revelion , un ditamai pietroiul in geamul din fata.Geamul este facut praf si cel de pe interior care este drept si pe exterior care este curbat
Rulota este un Predom N126 din 1993 , se pare ca este de productie poloneza dar pe net am gasit multi distribuitori in Olanda si in Germania.Le-am scris la cativa dar probabil ca nu mi-au dat prea mare importanta lucru cu care m-am mai lovit mai ales in Olanda.
Pun cateva poze poate cineva care pleaca in curand ma poate ajuta
Fişiere ataşate
Picture 107 [640x480].jpg (80.19 KiB) Vizualizat de 3479 ori
Picture 106 [640x480].jpg (54.01 KiB) Vizualizat de 3480 ori
Picture 105 [640x480].jpg (74.7 KiB) Vizualizat de 3483 ori
asta este geamul din spate, identic cu cel spart din fata
Picture 104 [640x480].jpg (70.02 KiB) Vizualizat de 3482 ori
Dimensiunile ar fi 1260/660 . Geamul este dublu de maxim trei milimetri grosime cel de pe interior este drept si cel de pe exterior cu marginile bombate.Este un geam ce se deschide spre exterior.
Este o problema careia si eu as dori sa-i gasim o rezolvare. Suntem destui care avem probleme cu gemurile. Si eu am la TEC-ul meu doua geamuri sparte (la fiecare atât interiorul cât si pe exteriorul), dar sunt cârpite de fostul proprietar austriac cu o solutie, care momentan tine bucatile sa nu cada, dar la drumurile noastre nu stiu cât vor mai rezista. Cred ca sunt urmarile luptelor intestine din interiorul rulotei dintre copiii fostului detinator austriac, deoarece am gasit în dormitorul cu paturi suprapuse de unde sunt geamurile sparte, tot felul de probe incriminatorii (monede, bucati "contondente" din jucarii, magneti, etc)!:roll: :lol:
Cea mai buna solutie e sa gasim pe cineva dispus sa aduca la comanda asa ceva, sh din dezmembrari, contra cost bineînteles. Banuiesc ca e destul de greu, dar poate s-ar gasi.
Altfel, ar trebui fiecare sa-si caute prin plimbari prin Germania, Olanda, etc., pentru ca-mi închipui ca-i foarte greu pentru orice cunostinta sa-si piarda timpul în strainatate sa caute pentru oricare dintre noi un anumit model de geam.
Sa dea Domnul sa gasim o rezolvare!
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius
incercati la camperland.ro
nu stiu daca are ,dar tipul de acolo merge in olanda.si pina la urma ce nu face omul ca afacerea sa i mearga. zic si eu. si mai e o chestie, dar nu imi aduc aminte acum, se faceau geamuri din astea, la comanda pe la bz.sper sa nu gresesc, am sa mai caut.
Intrebare : Geamul este distrus in totalitate ? Inteleg ca au fost sparte ambele straturi.
Rama formata de imbinarea geamurilor mai este intreaga ?
Ma gandeam la o carpeala, cu plexiglas, cel putin pana reuseste sa cumpere altul.
Cred ca s-ar putea face si aici in Bucuresti prin termoformare la RECOM pe str. Serg.Nutu Ion(zona Sebastian Cinema Lira) dar va costa mai scump decat unul SH adus de afara(pretul policarbonatului de 3mm este de aprox 30EUR/mp iar manopera si matrita vor costa si ele destul).
Recom S.A Tel:410 27 72 0723 242 840
salut. pe data de 20.01.08 plec in olanda sa cumpar o rulota si trec pe langa un magazin de piese second hand pt. rulote. daca-mi lasi un numar de telefon sa-ti pot spune pretul in caz ca este pe stoc te ajut cu cea mai mare placere.