Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Pentru ca astazi a fost o zi superba la Bacau, impreuna cu echipajul am decis ca este momentul pentru o excursie in imprejurimi, in vederea identificarii unor locuri de campare in viitorul apropiat. Am ales zona Manastirilor Ciolpani si Runc, situate la aproximativ 40 km de oras precum si barajul de la Poiana Uzului (70km).
Atasez unele poze pentru a populariza cateva din locurile frumoase, frumoase demne de a fi vizitate, de pe meleagurile bacauane.
Fişiere ataşate
Intrarea in Manastirea Runc (de "taici")
Picture 003 [].jpg (66.83 KiB) Vizualizat de 2635 ori
La izvorul din parcarea Manastirii Ciolpani, impreuna cu aripa tanara a echipajului, Stefan.
Picture 014 [].jpg (85.44 KiB) Vizualizat de 2636 ori
Biserica Manastirii Ciolpani
Picture 029 [].jpg (74.59 KiB) Vizualizat de 2635 ori
Intrarea in Manastirea Ciolpani (de maici)
Picture 028 [].jpg (35.43 KiB) Vizualizat de 2636 ori
toate sunt faine, alea de la baraj exceleaza. interesanta si chestia cu popularizarea imprejurimilor bacaului. ma gandeam ca suntem avantajati de pozitia orasului, pina la brasov sunt 170 km, pina in nordul moldovei nu mai mult de 250, ma refer aici la v dornei.litoralul e mai departe, dar e drumul f bun. una peste alta e destul de bine.
foarte faine imagini. cea cu locuinta de la baza barajului e dementiala. eu personal m-as gandi de 3 ori daca sa stau sau nu fie si o nopate intr-o asemenea locatie.
Din pacate drumul pana la baraj este groaznic, este drum betonat care nu a fost reparat de cand a fost turnat. Am fost cu masina in recunoastere astazi, si cu greu am ajuns pana la baraj, de rulota din pacate nici vorba. Am mers doar cu 20-30 km/h, si am avut timp sa-i pomenesc pe toti edilii locali care se lauda cu promovarea turismului in jud. Bacau :evil: . Drum bun este la Slanic Moldova, dar din pacate nu prea am gasit un loc unde sa incapa 2-3 rulote.