Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Daca nu mai cenzurezi pe nimeni ptr. idei diferite de ale nu stiu caror fabricanti sau ale altor colegi de dialog si care se desfasoara in limitele decentei ale regulamentului si ale bunului simt, atunci intr-adevar, s-auzim de bine...
P.S. Apropo de bagatul obiectelor metalice in cuptorul cu microunde. Stiai ca acest cuptor cu microunde este cel mai bun de folosit daca vrei sa decalesti o piesa de otel, sa o prelucrezi si apoi sa o calesti obtinind o duritate chiar mai mare??? Asta fiindca efectul microundelor consta in rearanjarea si reorientarea particulelor de carbon in structura otelului. Mai ai exemple??? :roll:
George draga....bati campii!!!! :D M-am distrat copios asta seara! :D De ce oare fraierii din metalurgie nu folosesc cuptoare cu micround? D-astea din comert,ptr ca e super oferta peste tot? :D :D :D Au mai ieftin dincolo,stiai? :D :D :D
Psihologul fin din tine nu-ti traduce vorbele astea ale mele? "S-auzim numai de bine! Nu mai continui! Renunt!"
La rulota ti-ai pus yala de usa...esti singurul! SSK-ul il ungi....esti singurul!
Oare ....restul suntem tampiti? :D :D :D
Nu-ti mai raspund! Jur! Dar...esti hazliu!!! :D :D :D
Imi place si mie un cuvint de spirit dar nu sarcasm. Dincolo de sarcasmul tau, chiar se poate folosi cu succes un cuptor cu microunde in atelierul de acasa (caci la un astfel de tip de aplicatie ma refeream) atunci cind vrei sa repari sau sa modifici o piesa de exemplu. Aplicatii sint multe dar daca nu ai construit nimic cu propria-ti mina atunci este explicabil dispretul tau. Chiar esti asa de sigur ca nu exista si altii care sa caute sa gaseasca diverse solutii de adaptare, inlocuire sau de perfectionare a diferitelor ansamble sau subansamble din instalatii, motoare, rulote etc, etc??? Sau dreptul la dispret ti-l da statutul financiar, social sau de alta natura pe care-l ai??? Ce gasesti atit de dispretuitor si rau in faptul ca incerc de ex. sa repar ceva si spun si altora ce solutii am gasit eu??? Daca cineva vrea sa-si repare singur usa de la rulota, facind si economie n-are decit. Este cumva demn de dispret??? Daca vrea sa comande o yala originala si sa plateasca citiva zeci de euro, este liber sa o faca. Este cumva demn de admiratie??? Ciudate atitudini. Dar ti le respect ca fiind ale tale.
S-auzim numai de bine....
Ceea ce citesti tu acum este demult istorie.
A fi numit ”george” pe forum echivala cu unul capos care sustine ca numai el este detinatorul purului adevar si al cunoasterii totale.
Si cate mai avem de invatat .... :oops:
P S. Acum acest apelativ nu mai exista, dar cred ca in curand o sa apara unul nou... :(
Cred ca esti in afara oricarui pericol !
Asa cum ai observat sunt un tip civilizat si cu destul bun simt !(mamaaa ce modest sunt !!!)
Deci asa cum ai spus acum catva timp fair-play.
Daca lasi batrânele, nu neaparat copiii, ca sunt mai tineri, sa traverseze pe trecerea de pietoni , atunci nu cred ca ai exagerat. Te încadrezi în caracterizare. :D :D :D
Totusi, vorba lui Cosbuc: "...si George nu mai vine..."??? ...Sau ar trebui sa am grija ce-mi doresc?
Am gasit cateva filmulete despre unele reparatii si materialele folosite, pe care la consider interesante si de ce nu , utile celor care au probleme.
Dar...cea mai mare problema (cred eu) este achizitionarea materialelor http://www.truveo.com/Sealing-RV-Floor- ... 3811031377
Samson scrie:Am gasit cateva filmulete despre unele reparatii si materialele folosite, pe care la consider interesante si de ce nu , utile celor care au probleme.
Dar...cea mai mare problema (cred eu) este achizitionarea materialelor http://www.truveo.com/Sealing-RV-Floor- ... 3811031377
Vad ca s-a tot discutat despre izolarea rulotei pe la imbinatii, dar nu s-a spus nimic despre podea la exterior...
Tinind cont ca este cea mai expusa parte la coroziune in timpul rularii, este necesarea "antifonarea" podelei?
Ce materiale ati folosit?