MAI BINE ACUM !

Amintiri din trecut ....
Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

citete ce ai scris si cu ce ironie,idea era sa ma scuipi iara,nu insira ce au tacut altii,nu tot da din gura ce ar trebui si cum ar trebiu sa faca altii,si mai ales directionat catre mine,numa un timpit (mai timpit decit eu)nu intelege trimiterile tale.pune traducerea textului sa vada oameni ca mizerabilul de eu ce am avut tupeul sa scrie! fa treaba pina la capat daca ai inceput .poti promova o chestie in doua sensuri,in mod negativ sau pozitiv,punete tu benerul tau pe colt de strada ca si cersetorii cu tablita in git - fietiva mila de un amarit de surdo mut... la intilniri participi fara rulota,de parca ti-ar ri rusine ca esti rulotist,gasind tot fel scuze,dar sfaturi ca altii ce sa faca si cum da ! na coboara de pe mine si gaseste pe alt cineva pe care sa piscalesti
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Peti,fratele meu maghiar,luasi foc? :) Nu lua ptr ca n-ai de ce. Nu stiu sa traduc acolo dar am vazut ca faci trimitere la pagina ta,unde nu scrie nimic de Asociatia ClubRv-Ro. Asociatie din care faci parte.
MERG cu rulota la intalniri!!! La Isaccea n-am fost cu ea din motive pe care le stie toata lumea! Am plecat sambata de acolo! Iti amintesti? Si am mai fost,tot fara,la Cheile Rasnoavei,cu Vali si CostiBv. Unde am plecat noaptea,vorbind cu ei la telefon si hotarandu-ma pe loc! Atat! Si am iesit in fiecare weekend aproape!
Ai impresia,falsa de altfel,ca aici te atacam toti!
E greu sa faci si tu si Dan un topic mic intr-un cotisor despre Asociatie? Toata treaba e sa vrei! Asta ar insemna,cred eu,drumul de urmat! Suntem mai multe forumuri dar o singura Asociatie! Ca ne certam si ne bascalim,e o problema amuzanta,din care,eu unul nu ies suparat ptr ca discutam,nu ne injuram!
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Era gata sa ma pacalesc din nou citind polemica iscata , dar i-mi dau seama ca sunt doar simpatice si "nevinovate impunsaturi" ale unor oameni care se cunosc si au petrecut impreuna. "Vorbele" desi par dure cred ca sunt mai degraba spuse datorita caracterului vulcanic. Starea naturala a unora este sa fie carcotasi chiar daca lucrurile merg spre bine. Deja devine divertisment si cred ca trebuie mutat la "Cafenea "pentru a fi lecturate si de catre cei care nu au acces.
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

De la mine se vede cam asa: e liniste, vine primavara, pasarelele ciripesc vesele, toata lumea se gandeste la prima iesire mai serioasa si hop Sergiu cu furtuna in paharul cu apa... Bine ca ne-am prins si nu ne-am aprins toti...
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Cam asta ar trebui sa fie spiritul! Atacuri si replieri elegante! :) Imi plac! Eu unul cred ca sunt carcotas! :D Dar mi-ai lua o piatra de pe inima,Peti si Dan si chiar Viorel Popescu,daca ati pune acolo doua randuri despre asociatia asta!
Si Mircea,la prima intalnire,dupa ce terminam subiectele despre rulote,campere,fete frumoase,fotbal si mai stiu eu ce....vorbim despre furtunile astea de pahar,nu? :D
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

draga mmg,asi asista si eu la distractie cind pe tine te ataca cineva ,te face in tot felul,iti da recomandari si sa te vad pe tine spalindute pe fata de atita scuipat... vai ce m-asi distra,asi ride in hohote. dar daca pentru unii e distractie asistind la atacurile mincinoase si rau voitoare trebuie sa anunt ca eu nu mai doresc sa particip.daca e regulament e pentru oricine,(asa cred eu,adevarul e ca doar pentru unii) pina cind se mai tolereaza dezinformarile,minciunile ,ce au scop atitarea membrilor .
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Se poate sa ma fi inselat, dar urmarind duelul verbal am costatat si unele declaratii care ma determina sa cred ca aveti o relatie de amicitie. La un moment dat dl. Parpaneata scria ca vrea sa cumpere o rulota de la Peti. Oricum daca atmosfera acestui forum degenereaza datorita polemicilor unor oameni va sugerez sa va scrieti pe PM. Asa cred eu!
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Suntem prieteni! Eu sunt convins ca suntem. Ne "piscalim" doar! :D Peti e ardelean dar ardelean-maghiar! :) Adica e mai rapid,mai focos,mai iute si se aprinde mai repede! E din categoria celor care spun "no bine!" repede! Ardeleanul de baza zice "no" azi si "bine" maine! :D Cred ca nu trebuie sa mentionez ca cele scrise mai sus vor sa fie glume amicale!!! :)
Ptr a ma intelege si mai bine si aici jur ca vorbesc foarte serios,am nevoie de un dictionar de expresii romano-maghiar. Si....sa vezi distractie la intalniri! :) Cand Peti sau Lori sau Terrano nu inteleg ceva,hop si eu cu traducerea!!! :)
Si daca am fost prea acid in prima postare din aceasta discutie imi cer scuze!
Si....Peti,nu mai baga aia cu scuipatul in fata,ca eu nu scuip pe nimeni! Doar imi spun pe fata parerea! Aia e parerea mea,ca trebuia sa scrieti pe unde ati scris despre Asociatie.Daca am dat cu parul.....imi cer scuze! Sper sa nu fi spart ceva! :)
Si ptr cititori.....e distractiv,nu? :D :D :D
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Costi,"pozitiile" :D la care te referi,neluand in cosiderare unghiul facut,intre 0 si 90, :D le consider normale cand se dialogheaza!
Treaba cu dictionarul nu e gluma. Imi trebuie unul fonetic. Nu trebuie sa stiu scrie in ungureste. Doar sa vorbesc. Tudom? :D Ighen!
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Domnilor,

Ca urmare a celor intamplate in ultima perioada de tim (6 luni), ma simt nevoit sa demisionez din consiliul director al asociatiei ClubRV, Incepand cu data de azi 07.02.2008.
Nu am avut alte interese decat bunul mers al asociatiei si al acestui forum. Intotdeauna, consider eu, am fost vertical in ceea ce priveste deciziile luate vis-a-vis de acestea si deasemenea sa fiu cat se poate de impartial. Din pacate mi-am atras destui dusmani, si vorbe grele la adresa mea. Va mentionez faptul ca imi voi retrage si drepturile de administrare de pe acest forum. Constat cu regret ca m-am implicat cam mult si datorita acestui fapt acum sunt "lovit" cu pietre. Imi dau seama ca, din pacate sunt prea multi factori care converg asupra unor aspecte negative clare referitoare la acest forum si asociatie.
Dorintele mele au fost si sunt cu totul altele: sa ies in natura cu prieteni si cunoscuti si sa ma simt bine. Atat!

Va doresc succese si drumetii frumoase.

Cu stima si respect,
Valentin Mocanu
Ultima oară modificat 07 Feb 2008, 09:04 de către Vali Mocanu, modificat 1 dată în total.
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Tinand cont de evolutia evenimentelor de pe forum, precum si a numeroaselor explicatii care se cer si a reactiilor primite de la colegi referitor la banarea lui @parpaneata incepand de astazi renunt la moderarea si administrarea forumului.
Am sperat ca forumul acesta se va putea dezvolta, ca vom discuta ca niste oameni civilizati. Din pacate vad ca acest lucru nu este posibil.
Este prea multa incrancenare pe forum si consider ca multa lume trebuiea banata (inclusiv eu). Probabil ca modul meu de moderare a fost mai dur fata de ceea ce era cu ceva timp in urma. In acest caz consider ca nu am fost deloc impartial, din contra.

Cu stima,
Mircea Ionescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 29 Iun 1972

Mesaj de Mircea Ionescu »

Eu sunt convins ca cei care au cerut lamuriri suplimentare nu au facut-o cu rautate. Decizia de a-l suspenda pe Parpa a fost ceruta cu insistenta de mai multi membrii asociati si fondatori cu care a intrat in conflict. Toti cei ce citesc acest forum regulat stiu de aceste conflicte. Cei care cer explicatii peste explicatii si carcotesc la orice decizie care se ia ar trebui sa-si aminteasca ca cei 3 care decid in acest moment au ajuns in aceasta situatie conjunctural pt. ca nimeni nu a dorit sa se implice. Va amintesc ca noi am facut ce s-a facut pana acum pe timpul nostru neplatit, pe telefoanele personale, pe relatiile personale...
Va rog sa va amintiti ce inseamna o critica constructiva, va rog sa incercati atunci cand scrieti ceva, cand ii cereti socoteala unuia dintre noi sau dintre cei ce vor veni in locul nostru, sa va ganditi nu numai din pct vostru de vedere, ganditiva si cat timp ii ia celui caruia ii cereti ceva sa faca acel lucru si ganditi-va daca dvs a-ti fi dispus sa alocati acel timp. Ganditiva daca lucrurile stand asa cum v-i le-am descris acea persoana are vre-o datorie fata de dvs sau va raspunde din respect si prietenie, pentru ca modul in care se pune problema acum si nu numai acum, este de parca am fi trasi la raspundere ceea ce va spun cu certitudine nu e cazul...
Eu ii inteleg f.b. pe Catalin si pe Vali si sunt total in asentimentul lor, stiu si ei f.b. de cate ori i-am spus lui Curelea ca abea astept AG sa scap de porcaria asta.
In final ii rog pe Vali si pe Catalin sa revina asupra datei din care doresc sa isi schimbe pozitia (sa-si dea demisia) si sa o amane pana la AG (10 sau 12 aprilie). In acest fel vom functiona asa taras grapis pana atunci cand se va alege o noua conducere, si (sper) se vor institui niste reguli general acceptate ce vor fi respectate.
Opel Movano 2003
Scrie răspuns