Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
@lpeti te rog sa ne spui clar, aici pe forum, care sunt conditiile de participare la aceasta intrunire internationala a unui membrul al Asociatiei CLUBRV-RO, tinand cont ca Asociatia CLUBRV-RO nu este inca membra FICC.
Pana acum, aproape nicio invitatie de-a ta nu a avut informatiile complete. Cine organizeaza? In ce conditii?
Deci, astept mai multe detalii pe forum (nu pe PM).
Distanta pina la Paris din Bucuresti este de 2275km , cu un consum sa zicem de 10%ar insemna dus-intors 4600km plus ce mai facem pe acolo
5000km=500litri cu o medie de 1,3euro/litru=650euro ..sa zicem 700 plus autobenzi se fac vreo 850-900 , deci cum a zis si Sergiu cam 1500 de echipaj
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Si hai sa scriem si vestea cea mare Bebe! Poate participa oricine! Nu trebuie sa fie membru al nu stiu carei asociatii! Poate participa ca persoana particulara. 120 EUR/pers +50 EUR curent. Total 290. Doar camparea acolo la Romexpo al lor!
Formularele de inscriere si modul de plata il gasiti pe pagina Federatiei organizatoare. Cine vrea sa mearga...e la liber deci! Si e mai ieftin! :D
Bebe a primit confirmare pe e-mail ca putem participa!
Astea sunt excursiile programate si preturile!
Astea sunt preturile ptr programul stabilit de organizatori. Nimic nu e gratis,mare atentie. Exista posibilitati de aprovizionare de la un supermarket aflat la cca 4 km. Deci se poate trai si fara costuri prea mari dar....
Eu cred ca ar fi frumos sa ne adunam si sa mergem ca particulari. Asta daca se vrea! Nu mai polemizez! Fiecare poate sa faca si sa plece cu cine vrea!
informatia din vestea cea buna e falsa!paricipa orcine,dupa completarea formularului de participare,in care complecteaza numele organizatiei de care apartine si numarul legitimatiei ficc ! cineva sa traduca cine e mai priceput http://www.ffccparis2008.fr/?q=node/56
dar ar mai fi ceva,toti sintem de acord,ca si clubrv ar trebui sa participe,ca ar fi o ocazie de a ne face cunoscuti.cel mai bine ar reprezenta asociatia presedintele,sau vicepresedintele,sau secretarul.asi propune sa sponsorizam drumul caruiva. este vorba de sa spunem 1500 euro.eu contribui cu 100 euro.cine doreste sa continue lista.
de ce nu s-ar putea plati din banii de cotizatie? nu este un inters comun?poate si participantul pune o suma ... ce reclama mai mare e ca sa poti fi alaturi de 2000 de rulotisti la o intilnire internationala?(fara benere ca este interzis)
care este interesul comun... ca reprezentantul acestei asociatii se poate intilni personal cu presedintii federatiilor participante si le poate inmana personal o prezentara a asociatiei,poate sa discute direct conditiile pentru aderarea la ficc... eu am spus ca si reprezentant presedintele,vicepesedintele ,secretarul ca dupa parerea mea ei ar fi in primul rind cei care ar putea sa reprezinte cel mai bine asociatia.
Hai sa fim seriosi si sa spunem direct ca acolo merg aceia ca si-au propus asta pentru concediu! Vizitarea Frantei sau mai binezis a Parisului. Nu-l vad pe acela care-si permite sa spuna ca se duce "de-al dracu' " si cheltuie 2500-3500 de euro! Sunt niste banuti importanti! Cei care se vor deplasa acolo poate ne vor aduce cu ei stirea despre intalnirea urmatoare si ne vom pregati mai din timp!
Eu unul prefer sa cheltui banii aia in Grecia,unde a fost @alexticsa! :) Relaxare si desprindere totala!
Asociatia ClubRv-Ro participa prin voi.Cei care mergeti acolo. Sau acum nu mai sunteti membrii? :D
Ideea cu participarea unuia dintre membrii pe banii asociatiei e un pic futurista datorita banilor ce se strang anual in cont!Zice bine Costi. Adica se duc toti pe o singura persoana intr-o singura excursie,fie ea reprezentativa sau nu. Si chiar cand vom avea bani vor fi discutii. Sponsorizarea,pe de alta parte,e buna cand esti sigur ca da rezultatele scontate si scopul final e atins! Altfel sunt bani aruncati aiurea!
Sarim peste unele etape importante.Prima este inscrierea in randurile lor. Sa reusim intai asta,nu?