Roller Palace 350

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Prieteni,

Am plecat din Londra pe 2 ian a.c.; am venit prin Franta si, pentru ca acelasi lucru il stiam si eu, m-am oprit si am intrebat un polititst rutier. Mi-a spus ca in Franta NU se mai plateste nici un fel de taxa de autostrada sau altceva. Si intr-adevar, desi am venit pe autostrada, nu am vazut acele statii de plata, asemanatoare cu statia de plata de la Fetesti, pe vremuri. Sper ca eu sa nu fi fost exceptia care confirma regula :lol:

Poate ca vara este altceva, desi ma indoiesc... :shock:
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Klaudiu Boghiu
Membru forum
17

Mesaj de Klaudiu Boghiu »

ar fi un lucru bun pentru noi, mai ales ca platim taxa de autostrada si pt rulota. si franta e tara care merita vizitata,si ca sa vezi cam tot iti trebuie ceva timp.
MOTORHOME FIAT MONCAYO 721 SILVER 2008
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

costintabra scrie:Prieteni,
Am plecat din Londra pe 2 ian a.c.; am venit prin Franta
Cu ce ai trecut din Anglia in Franta?
Si cat a costat?
Multumesc!
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

@mig03: Am trecut din Franta in Anglia si inapoi cu ferryboat-ul, pe ruta Dunkerque - Rover. Traversarea dureaza 2 ore, este ruta cea mai ieftina si mai putin aglomerata; pret masina + rulota dus-intors: 215 EUR. Biletul a fost luat dus-intors si astfel am platit acest pret. Probabil ca in sezon sunt alte preturi. Compania cu care am traversat poate fi vizitata la:

www.norfolkline.com

si acolo puteti afla inclusiv orarul de traversare. Despre preturi, cred ca cel mai bine ar fi sa luati legatura direct cu ei.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
Scrie răspuns