Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
mustangcamping va astepta cu urmatorul program ,sa sarbatorim impreuna si pastele unguresc,adica cea romano catolica . fotografie din balon - cimpul cetatii si mustang camping
ce stiu ca masa festiva va contine pastrav.dar cred ca toate mancarurile v-or fi traditionale.gazda asa s-a gindit sa fie ceva specific zonei. gasesti multe foto pe www.picasaweb.google.com/luidort .da cum spui,in zona este inca frig,este curent bun,si apa calda .
poate cineva se razgindeste si vine cu noi.pina acum 26 de rulote.(familii).(din pacate doar familii din ungaria,dar urmatoarea intilnire va fi cu familii din cehia si slovacia.daca aceasta intilnire se termina cu bine,daca iese cu bataie,renunt la invitatii de peste hotare)
”Paste Fericit!” colegilor nostri catolici, distractie placuta la Mustang si nu uitati versurile pentru udatul fetelor : ”n-am venit ca sa va..., am venit ca sa va ud ” :D :D :D