Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
imi pare rau ca nu pot participa si eu la intalnirea de 1 MARTIE dar sper sa pot veni macar in vizita ,daca ma primiti ,sotia fiind gravida in luna a-7-a.Am vazut ca altii au fost mai temerari si sper totusi sa le putem urma exemplul venind cu noul membru al familiei ....sanatos sa fie! :D
Sergiule poate gasesti un apartament in Bucuresti si te muti aici sa nu mai ai probleme cu distanta (vino tu caci eu nu stiu cum s-o sterg mai repede de aici)...poti sa te cazezi direct in trafic intr-o zi aglomerata
deci, ramine Comana?
sint pina acum cinci echipaje....daca doriti alta locatie votam :D
si o sa fac un nou topic...15-17 februarie daca mai doriti o iesire inainte de martisor
Ultima oară modificat 17 Ian 2008, 23:35 de către bebe944, modificat 1 dată în total.
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Noi votam pt Comana!
Pt iesire in 15-17 februarie, imi trebuie truma neaqparat....
Daca o rezolv prin bunavointa lui bebe944, mergem, daca nu, ....asta e
Ma Bebe, nu te grabi cu votul. Sa mai asteptam si alte propuneri, sa vedem prognoza meteo, ca acolo ( Comana ) nu da nimeni zapada la o parte ptr noi. Hai sa ne gandim unde mergem in Febr., ce ziceti?
@Vali-o sa ai sigur truma functionala daca-mi dai modelul de robinet
@Florin-ne descurcam noi acolo , ai vazut ca temperaturile sant in urcare peste tot si nici nu cred sa mai avem zapada pina atunci....oricum-unde sant multi puterea creste , nu? :D
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Eu nu am inteles un lucru.... exista sau nu curent???
Daca este vreme buna( adica sa nu ninga sau ploua) si este si curent....
mai adaugati trei persoane :lol:
Revin cu ceva precizari referitoare la Comana, ptr ca eu am propus acest loc: am mers acum cateva zile acolo si , din pacate, drumul nu este bun ptr rulote ACUM: este o portiune f. rea de aprox 2 km in care i-ti rupi masina, daramite rulota. Se va asfalta cum da vremea frumoasa, dar nu mai devreme de 10-15 aprilie. Deci ... asteptam sa vina Floriile
PS: pana atunci amenajam acolo ceva frumos ( curent si apa la fiecare rulota, grupuri sanitare cu dus, etc ).
Alte informatii, mai calde, dupa 1 aprilie.