Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Buna idee, Caline.
Chestia asta am facut-o si anul trecut de 8 Martie la propunerea lui CondoruGalben ( adica GEO, ma) si a iesit Super. Propun un loc cu padure, lac, muuuulta distractie ( liniste in acelasi timp ) si mai nou DRUM MODERNIZAT pana acolo. E vorba de Comana, la 40 km de centrul Bucurestiului.
In paranteza fie spus, cred ca in viitor aici vom avea un camping RV. Lucrez la acest proiect.
Asteptam si alte propuneri ptr ca-mi tremura nuca la masina de nerabdare :D
Este buna ideea cu Comana, mai ales daca au reparat drumul. Acuma care din ele este repara? Ca poti sa ajungi prin 3 locuri acolo?
Unde anume la Comana? La fantana "7 izvoare" sau asa ceva?
Drumul reparat este prin Adunatii-Copaceni...Gradistea....Comana
Din DN sunt 20 km drum reparat pana in Comana ( lipsa reparatie 1 km in mijlocul com Gradistea )
Cabana se numeste "Fantana cu nuc" dar nu acolo vom sta, ci in incinta complexului turistic Pensiunea Comana
Se poate vizita cabana fantana cu nuc, satul celtic, delta Neajlovului, cateva exemplare de stejari seculari, etc
Distractii ptr fete ( doar e ziua lor ) : plimbare cu barca cu motor pe lac, tenis de camp, plimbari cu bicicleta prin padure, s.a.
Deocamdata pensiunea este cu circuit inchis, dar il cunosc personal pe proprietar si ne primeste fara probleme, cu programare din timp ( si doar cu mine, evident ptr ca nu este camping acum acolo) Am scris mai devreme, lucrez la acest proiect impreuna cu proprietarul.
m-am interesat si se pare ca drumul a fost asfaltat, asa ca ar fi bine daca ramine valabila locatia sa facem o lista cu cei ce vor sa participe:
-bebe944 2 pers si un copil
-fam dumitrecu - 2 adulti
-?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
O bagarati repede langa Bucuresti! :D Cat faceti voi pana acolo? 20 de minute? :D Hai sa fim seriosi. Martisorul e ceva reprezentativ,la fel ca Sfintele Sarbatori de Paste, 1 Mai si 1 Decembrie. Hai sa mergem undeva prin jud Arges. Leresti-Voina sau pe-aproape. Daca se aduna multa lume,mergem in locurile deja consacrate. Eu zic asa. Sa vedem intai cine e dispus sa iasa de Martisor,care de prin ce zona e si abia apoi sa stabilim locatia.
Oriunde va fi intalnirea vom fi prezenti si noi!!!!! :D :D :D
Sergiu, ne cazezi la tine in rulota? :roll:
Trebuie sa iau atv-ul,sa plimbam fetele, doar e ziua lor,nu?! :lol:
....nu le-as putea tracta pe amandoua???!!! :D :lol: :lol:
Parpa, ai dreptate. Sa vedem cati si de unde ne adunam. Eu cred ca oricum e devreme sa programam Martisorul ( mai sunt 2 luni jumate ). Poate o fi zapada cat casa, cine stie...
Subiectul trece pe locul 2, zic eu, pe langa o iesire mai rapida ( peste 2-3 sapt )
Dar sa stii ca pana la Buc voi faceti cam 3 ore. Nu e mult deloc!
@Danitao: se poate da cu ATV acolo, au si ei vre-o doua, deci putem face o trupa de comando :D in padure