Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici: http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Dupa lupte seculare care au durat mai bine de ... 1 an, azi am reusit in sfarsit achizitionarea caravanei dorite. Este o Home Car Rally 382, 712kg goala/1.000kg maxim admisa, cu 2 paturi, aragaz cu 3 ochiuri, frigider(220,12,gaz), baie cu wc fix, chiuveta si cadita de dus, truma cu ventilatie, stabilizator etc.
O visez de mult timp si sunt foarte bucuros ca am reusit sa o aduc acasa. Atasez cateva poze cu mentiunea ca nu este foarte curata(ultimele luni le-a petrecut in strada).
Fişiere ataşate
Picture 036 [].jpg (64.79 KiB) Vizualizat de 3024 ori
Picture 035 [].jpg (53.93 KiB) Vizualizat de 3024 ori
Picture 031 [].jpg (42.86 KiB) Vizualizat de 3024 ori
Picture 026 [].jpg (30.46 KiB) Vizualizat de 3023 ori
Picture 023 [].jpg (37.05 KiB) Vizualizat de 3024 ori
Picture 012 [].jpg (56.18 KiB) Vizualizat de 3024 ori
Picture 005 [].jpg (45.63 KiB) Vizualizat de 3024 ori
Picture 003 [].jpg (41.03 KiB) Vizualizat de 3024 ori
ce operativ esti ! felicitari pentru achizitie, bine ai venit in rindul celor pasionati de calatorii cu rulota. la mai multe calatorii ,fara evenimente si sa o stapiniti sanatosi!
Tinand seama ca nu am luat-o noua, in perioada urmatoare vreau sa-i fac o revizie amanuntita (in primul rand sa o inmatriculez), dar cred ca incepand din martie "ma urc pe pedala ca pe scara de pompieri" si sper ca impreuna cu echipajul meu, a se citi sotia si baiatul, sa fim nelipsiti de la intalniri.