LEGITIMATII

arhiva anilor 2006 - 2012
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati TOATE datele personale, acesta incluzind un numar de telefon, adresa de domiciliu, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Scrie răspuns
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

mai tu ne-ai luat la socoteala de ce nu am pus un bener,la care eu te-am intrebat,daca crez ca era asa important,de ce nu ai venit cu noi si sa pui beneru? ce este mai important motivele tale personale ca rusu a sters mai desteptilor,si blabla sau peste cele personale punem interesul comun,adica asociatiei? ai venit ? nu ,deci era mai important pentru tine sa nu fi intr-un loc cu rusu.atucia lasane pe noi cu criticile de ce nu am pus macar un bener.(ori cind mergi la termal camping ,pomenesti numele meu si ai 20% reducere din toate serviciile lor)
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

La asta muncim Costi. Vezi la imagini din excursii....folder temporar. Va iesi ceva super dar trebuie sa tragem toti. Peti...lasa treaba cu cenzura ....ca nu e de aia!!! :D Las-o asa cum e! Inchidem discutia! :D
Hai sa adunam poze si adrese!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

sa ma corectez,eu am spus in gluma,dar vad ca se ia in serios.dracu duce pliante si despre campinguri ... maduc,ca sa fiu acolo,fiecare sa-si faca marketingu pe banii lui,daca considera ca e necesar.am discutat si eu cu proprietarii de la camping s,a spus clar,pana cind nu are destul loc,e suprasolicitat nu e nebun sa dea nici un fel de reducere,nu=l intereseaza nici un fel asociatie.el face bani in sezon max 3 luni din care traeste tot anul.teme asta a mai fost discutata,atuncia cind la fiecare 50 km va fi un camping,si apare concurenta o sa apara si ofertele lor.deocamdata numarul campingurilor,socotit aicia si campingurile cu o suprafata de 200 m2 este egal cu zero fata de suprafata tarii.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

Am considerat ca cei ce sant mandri ca fac parte din asociatie si se intilnesc cu diverse ocazii afiseaza un ...baner sau altceva ...in folosul imaginii CLUBRV nu din obligatie , fie ca sant cu rulotele sau nu.Doar nu santem membrii doar cand avem agatate rulotele , asa ar trebui sa ne dezlipim si stickerele si sa le lipim doar la iesirile cu rulota.Am amintit despre cei ce o fac benevol si cu mandrie in semn de apreciere in ceea ce ii priveste si nu neaparat sa subliniezca ca altii nu s-au gandit chiar daca fac parte din conducerea asociatiei.Ati specificat ca nu ati considerat-o fiind o reuniune a rulotistilor dar ati postat-o pe forumul acesta....deci?
BRAVO VOUA celor ce ati facut un mare serviciu asociatiei cu afisarea banerului la baza partiei din Azuga si nu numai!!!!
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ma gindesc iara,sint o gramada de mindrii pe aicia,......baeti tari... de ce nu faceti o asociatie beton ,sa aratati celor nepasatori,indiferenti,inactivi... cum se face o treaba buna?
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Eu consider, ca participant la Revelionul de la Gyula, ca atat conditiile oferite cat si intraga atmosfera au fost deosebite.
Multumesc organizatorilor si lui Peti pentru efortul depus.
Oricum am privi lucrurile, participantii s-au cunoscut prin intermediul clubului nostru si aceasta reprezinta o alta latura a scopului pentru care acesta a fost creat.
Vor mai fi in continuare alte intalniri in urma carora vor ramane doar amintirile.Frumoase cred eu...
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

clubrv scrie: Vor mai fi in continuare alte intalniri in urma carora vor ramane doar amintirile.Frumoase cred eu...
Suntem si noi perfect de acord.....Haideti mai bine, cu totii, sa incercam sa ne concentram asupra unor lucruri si fapte pozitive legate de acest Hobby al nostru comun :D
Calin Lisovschi
Membru forum
18

Mesaj de Calin Lisovschi »

de ce neaparat Hobby? poate sa fie Knaus, Tabbert, Cristall, etc... :D
pe vremuri: FORD MONDEO (desigur...), acum JEEP GRAND CHEROKEE + DETHLEFFS CAMPER

@klinutzu

0727.19.19.39
Lorant Istvan
Membru forum
18
Oras: Targu Mures
Data nasterii: 09 Iul 1975

Mesaj de Lorant Istvan »

:idea: Ca bine zici :lol: :oops:

Sau chiar Dethleffs :D
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

bine spune klinutu knaus-tabbert-group si mai ales modelele eifelland si deseo !
Costin Tabra
Membru forum
17
Oras: București
Data nasterii: 12 Iul 1970

Mesaj de Costin Tabra »

Prieteni,

Peste tot pe unde am ajuns, am povestit despre Asociatia ClubRV-RO. Cred ca asta trebuie sa povestim fiecare membru. Faptul ca suntem membrii unei comunitati trebuie sa primeze faptului ca in unele locuri mergem ca persoane particulare. Sa ma explic: la intoarcerea din Olanda, i-am trimis celui de la care am cumparat rulota adresa de internet www.clubrv.ro, spunandu-i ca este asociatia din care facem parte. Ne-a vizitat pagina si mi-a spus ca ar trebui adaugate diferite lucruri (nu intru in detalii, caci nu fac obiectul topicului).

Asa ceva cred eu personal ca ar trebui sa facem fiecare dintre noi. Ca la o adunare se afiseaza si banner-ul Asociatiei, cu atat mai bine. Asa cum spunea si bebe944, trebuie sa fim noi mandri ca facem parte din asociatie si sa nu ne fie rusine sa povestim despre ea.

Incet-incet, vor apare si rezultatele. dar aceste rezultate nu vin de la sine, ci doar ca o consecinta a activitatii, mai multa sau mai putina, a fiecaruia dintre membri.
Ford Focus Tournier 1,6 TDCi + Wilk DeLuxe 450
Membru asociat
+40 729 082819
+40 730 RULOTA
costin.tabra@gmail.com
marin liviu
Membru forum
17

Mesaj de marin liviu »

Care este procedura pt a intra in posesia legitimatiei ?
Scrie răspuns