Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Un mic articol dintr-un ziar al vremii descrie in cateva cuvinte inceputurile rulotismului :
"CASA - AUTOMOBIL . Vagabondajul se transforma din tiganie in aristocratie ? In tarile anglo-saxone devine o moda camparea in automobile : vehiculele au agatate dupa ele o mica remorca , ce se poate transforma in cort cu paturi , bucatarioara , etc. Iata un model pentru familie. Vai de hotelieri, daca moda prinde ! "
Am revenit la un Topic vechi din 2008 , e drept, nu prea cunoscut, dar in care fiecare isi poate posta "prima amintire" a asa zisul "INCEPUTUL Rulotismului" :)
Asa ca dupqa 17 ani am scos din " Arhiva " primul nostru Clip, cu prima Rulota si cu prima Excursie in Balcani, respectiv in Turcia, perioada 20-30.iulie-2007
Itimplarea face ca mai detin atit fotografii (destule) chiar si filmari pe casete VHS cum era la vremea aceea..Am insa si un Panasonic care le pune pe DVD uri.
Asa ca puteti viziona mai jos, prima noastra excursie, azi, dupa 17 ani, postata atit pe youtube cit si pe facebook, ca sa ne amintim , " de unde am plecat "..
Vizionare placuta ! - si scuze pentru calitate cit si pt filmare ( eram incepator in 1997 ) dar merge ...
Dupa 17 ani se pare ca este primul clip de pe forum cu camping-uri din Turcia... felicitari... altii nu aveau nici Smena, nu mai zic de rulota, deci calitatea o consider impecabila... Felicitari, asteptam si alte clipuri de la inceputuri !!!
Gabi Dragomir
LMC Liberty 2.8 TDI
tel 0723470679
Canal excursii Youtube- gabi dragomir
Mail- draggabi@yahoo.com