rulota mea

prezentare RV
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
danny

rulota mea

Mesaj de danny »

daca nu este cu suparare,as vrea sa ma intilnesc si eu cu posesori de rv-uri membrii mai vechi ai clubului cu care sa ma intilnesc si sa le arat rulota mea , sa schimbam impresii si nu in ultimul rind sa invat foarte multe lucruri noi despre rulota.Eu locuiesc in zona Bucur Obor cine sta pe aproape sa imi lase pe forum un mesaj sau nr. de telefon ca sa sun ! multumesc !
Mihai Gheorghe

Mesaj de Mihai Gheorghe »

Ai ocazia de a te intalni cu rulotisti la Balvanyos 1-3 febroarie , cu rulota sau fara.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

te asteptam la balvanyos.sau poate apare si alta oferta pina atunci,urmareste sectiunea programe pe 2008.
Catalin Mihailescu

Mesaj de Catalin Mihailescu »

Probabil ca am ceva probleme cu afisarea forumului, dar parca eu nu gasesc la sectiunea Programul Activitatilor CLUBRV-RO in anul 2008 nicio intalnire la Balvanyos.
Daca o organizeaza cineva, mai bine sa dea mai multe detalii, decat sa sara pe fiecare membru nou cu o invitatie la o actiune care nu exista.
In cazul in care am probleme cu forumul ii rog pe colegii @lpeti si @mmg sa-mi trimita si mie un e-mail sau PM cu mai multe despre aceasta intalnire.

Cu stima,
Scrie răspuns