In completare citeva fotografii si de la noi , pentru cei care n-au apucat sa cunoasca campingul Gyula. Revelionul a fost pot zice perfect. Ramine o amintire de neuitat.. :)
Conditiile foarte bune, pretul excelent, sala incapatoare, curtea enorma, comportamentul gazdelor de nota 10, toate cumulate, au facut un Revelion de nota 10. Revenim.
Peti a fost singurul care s-a incumetat a veni cu rulota. Se pare ca reusita Revelionului a depins foarte mult de el, deoarece noi la limba maghiara am avut nota 2 ...
Motelul din incinta campingului. Camere mari cu 2 dormitoare, incalzire in fiecare camera cu semineu pe gaz metan. Cald si curat intr-un cuvind foarte ok
Porc taiat in dimineata zilei de revelion - si preparat special pentru cei 40 oaspeti...cirnati, frigarui si altele...A urmat un bufet suedez cu minunatii....
Bineinteles ca am vizitat practic si strandul termal, ce mi s-a parut un complex foarte frumos ...In gasca a fost si mai frumos...se vede-n poze...
Revelionul ca timp de petrecere, a fost mai scurt decit practicam noi ...dar suficient...s-a terminat pe la 3 dimineata, iar cine a mai dorit a mai stat ... :)
Cred ca nu mai e cazul de comentarii referitoare la atmosfera Revelionului....La plecare am optat pentru inca o zi de sedere, asa ca am prins si prima ninsoare...
Sper sa repetam actiunea, daca se mai implica Peti, organizatorul nostru ... :)