... Brasov ...

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
LionKing

... Brasov ...

Mesaj de LionKing »

... 7 trepte langa Brasov... trecere printre versantii muntilor neindicat iarna decat dupa ce va scrieti testamentul ...
Fişiere ataşate
30.jpg
30.jpg (84.67 KiB) Vizualizat de 1613 ori
12.jpg
12.jpg (73.56 KiB) Vizualizat de 1614 ori
7.jpg
7.jpg (77.68 KiB) Vizualizat de 1617 ori
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Iarna are..."savoarea" ei! :)
LionKing

...

Mesaj de LionKing »

... exista pana la trecere o poienita (mai multe) alaturi de un raulet ... se poate ajunge usor cu rulota si de acolo mai este de urcat vreo 30' - 1h pana la trecere ...
George Marcu
Membru forum
18

Mesaj de George Marcu »

Superba zona dar numele consacrat este Canionul Sapte Scari.
Daca nu s-ar fi retrocedat terenul in zona se putea campa cu rulota in drum spre canion fara probleme pe marginea rauletului, o zona superba.
Noi mergeam cu cortul acum cativa ani buni, era si o piscina cu apa din rau, cam rece intr-adevar dar buna. Ca si asezare si conditii s-ar putea compara cu zona Gura Diham din Busteni, dar mult mai putin populata.
Si ca fapt divers, la coborare intr-un an ne-am intalnit cu vreo doi ursi, singur cu nevasta, ce sa fac sa fug sau sa o iau si pe ea? :D :D :D
Pana la urma am luat-o si nu mi-a parut rau,
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...

George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
LionKing

....

Mesaj de LionKing »

maurice : dap asa ii spune :wink:
Scrie răspuns