Dupa Revelion in Austria!

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
frandos cosmin

Mesaj de frandos cosmin »

totusi! se mai merge in Austria? vreau sa stiu!!!!
Panea-Verman Simona

Mesaj de Panea-Verman Simona »

Da,noi mergem sigur (4 persoane+camper).Sigur mergem innainte de Revelion,dar nu pot sa va spun o data precisa si nici o locatie exacta,cred totusi ca tot in Zell am See.Avem timp sa ne hotaram si sa vorbim mai in amanunt.Daca aveti alte idei sau locatii mai bune pentru sky va rugam sa ne anuntati si pe noi.
Florin Dumitrescu
Membru fondator
18

Mesaj de Florin Dumitrescu »

Ref la plecatul in Austria la ski. Eu am deschis subiectul si nu am mai spus nimic. I-mi pare rau, dar sunt cam ocupat. Noi ( 2 persoane ) suntem acolo ( Austria ) dupa data de 3 ian 2007 ( plecam dupa revelion ). Vad ca sunt doritori pentru perioada pana in rev. Deci, asta este. Mergem singuri.
PS: Cineva mai sus intreba cum e iarna in rulota : noi am fost asta iarna la Bran pe 03.01. si erau -10 grade si 50 cm de zapada(Vezi pozele de la Bran de dupa revelion 2007) si nu au fost nici un fel de prb.. Si iar ca un raspuns la o alta intrebare: am mers in grup de 4-5 "dinozauri" :D in zone neamenajate, fara 220V, apa la robinet, etc, pe vreme urata ( frig ) si a f. super OK. Doar ultimele iesiri(Bran -Vampire si Isaccea), fiind f. multi, au fost organizate in campinguri.
Toate cele bune.
Claudia & Florin Dumitrescu
Fendt 496Q & VW Passat
0722 354 219
Membru fondator ClubRV

Ei rad de mine si spun ca sunt diferit. Eu rad de ei ca sunt toti la fel.
bebe944
Membru forum
18

Mesaj de bebe944 »

salut baieti!
vad ca nu prea ati stabilit exact locatia pt dupa revelion;pina la urma unde , in ce camping va cazati?este loc liber?s-a facut vreo rezervare?
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
donraulo

Mesaj de donraulo »

Va recomand campingul SEECAMP, eu am fost in vara asta si mi-a placut.
Încuiat