Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Eu abia astept sa mai mergem... acum ca am si gigi tv :)
Ca sa nu va plictisesc cu povesti am si filmat o scurta repriza de dans, precum observati, zapada din belsug, brazi, si noi cei 3 "elfi" din Mustang :)
Foarte frumos, mai ales ca ati avut zapada din plin :roll: . Felicitari si sa ne (re)vedem intr-o formatie cat mai numeroasa intr-o locatie la fel de frumoasa.
betooon ! bravo baieti! tot asa sa o tineti! sunt ofticat deoarece la fiecare iesire pe care ati anuntat-o nu am putut sa fiu prezent si eu din diferite motive din pacate nici pe forum nu prea am avut timp sa ma uit dar dupa ce venim din Elvetia unde ne vo-m petrece revul ,va propun o iesire de cateva zile cu rulotele bineinteles ! pt iubitorii sportului de iarna si nu numai ,la poalele partiei Cavnic !!! pana atunci va doresc un Craciun fericit alaturi de cei dragi si un An Nou fericit tuturor rulotistilor :)
Noi venim la ski! Undeva prin ianuarie te-ai gandit? De mult vroiam sa mergem cu rulota intr-un weekend, dar nu era cu cine. Din pacate trupa din zona nu prea schiaza :(