BUCEGI,PADINA-2006

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
RAPIDO-TGV

BUCEGI,PADINA-2006

Mesaj de RAPIDO-TGV »

PT NOI ....NUMAI BUCEGI E ACASA!!!
Imagine
ALTA NU MAI ERA!!! [RULOTA , MA]
Imagine
TOTUL E SA FI OM
Imagine
SA AI O..............BABA
Imagine
SI SA RAMAI .....CA UN SFINX
Imagine
Doru Stoicescu
Membru forum
19

Mesaj de Doru Stoicescu »

TGV-ule ,
pe unde ai urcat la Padina ?
Doru Stoicescu
0721.18.05.16
Bogdan

Mesaj de Bogdan »

Sfat pt.Dl. Doru S. Nu incercati sa urcati cu rulota la Padina daca nu doriti la intoarcere reparatie capitala. TGV-ul are avantajul ,,pliantei'' care d.p.d.v al ,,off road-ului '' este o bijuterie. Ii invidiez deja...
Toate bune, Bogdan D.
RAPIDO-TGV

BUCEGI,PADINA

Mesaj de RAPIDO-TGV »

DRUMUL MAI USOR SPRE PADINA ESTE PE ORZEA ADICA DIN GLODU-SANATORIUL MOROIENI -BOLBOCI APOI PRIN DRUMUL DE PE PARTEA DREAPTA A LACULUI
DRUMUL ESTE ACCEPTABIL PT O MASINA CU GARDA LA SOL DE 15CM
Vizitator

Mesaj de Vizitator »

Asa da.
Bogdan ma sfatuia, ca-i greu. Stiam, ca-i imposibil,
fusesem cu scuterul la Babele, in iunie a.c. (penultima caravana rv-istica pe V.Cerbului). prin Sinaia, pe la Cuibul Dorului spre platou. Insa apele au rupt drumul, de-i imposibil de urcat cu masini normale. Urcau jeep-uri cu garda de 1 m si niste masini ale ciobanilor care probabil fusesera Dacii si bineteles eu cu scuterul.
Dar tot nu prea inteleg. TGV care-i la el acasa, explica "GLODU-SANATORIUL MOROIENI -BOLBOCI" ptr. el e simplu. Probabil din Targoviste-Moieni spre Boboci. Dar lasa ca ne intalnim la Herculane si ii cer explicatii mai ample.
RAPIDO-TGV

BUCEGI,PADINA

Mesaj de RAPIDO-TGV »

LA GLODU [SATUL DE INDIENI CARE SE AFLA DUPA MOROIENI-SPRE SINAIA] SE POATE AJUNGE ORI DINSPRE SINAIA ORI DINSPRE TARGOVISTE
TRASEUL PE CARE ATI FOST DOMNULE VIZITATOR STOICESCU-PE LA CUIBUL DORULUI- SE NUMESTE PE DICHIU
ESTE MAI OFF ROAD,ESTE MULT MAI FRUMOS , L-AM FACUT ANUL ACESTA CU LOGANUL FARA RULOTA SI AM REUSIT DOAR SA IAU UN BOLOVAN PE SUB PRAG CAND ROATA A CAZUT DE PE EL
DE OBICEI MERG PE DRUMURI NEAMENAJATE DATORITA FAPTULUI CA IMI PLACE SI DATORITA SLUJBEI CARE MA DUCE PE ELE[AZI AM SCOS MASINA DIN NAMOL CAM DE 50CM CU UN CAL]
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Pdina Bucegi

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Se intampla in vara anului 2002. Un Peugeot 307 si o rulota urcau greu dar cu spor pe drumul forestier de la Sanatoriul Moroieni la Cabana Bolboci cu destinatia Cbana Padina.

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Pozele sunt de la destinatie.

Nu sfatuiesc pe nimeni sa fac ce am facut eu. Mi-am stricat rulota si m-am intors cu un tampon rupt la motor.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
marius

Mesaj de marius »

in 2007 am fost pana la zanoaga cu rulota si a fost acceptabil. Recunosc ca nu usor dar mai departe de bolboci nu cred ca ,cu rulota se mai poate.Masina nu amdecat o nubira 1,6
Scrie răspuns