Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
am obtinut certificatul de naster german pt fiimea ;daca rezolv maine sau cel tarziu luni cu titlul de calatorie ce tine loc de pasaport joi seara bem o bere impreuna :D
Fişiere ataşate
444.JPG (80.98 KiB) Vizualizat de 3908 ori
Marcel Gheorghe
KIA SORENTO+ELDDIS HURICANE GTX
0747 122 122 ; 0788 356 759
Cred ca o sa venim si noi. Problema mare e ca am programare la service pe 28.11 cu masina la revizia de 120 000 si trebuie sa-mi schimbe distributia si nu pot lipsi. Daca nu o termina o sa incerc sa-i iau masina fratelui. Mai greu e cu raceala care ne-a lovit, da sper sa fim apti pana atunci.
Niciodata sa nu mergeti cu viteza mai mare decat poate ingerul vostrul pazitor sa zboare...
George Marcu @ maurice
Campervan Weinsberg CaraBus 600DQ
Parpa, sper ca nu aduci vinul fiert deja :shock: oricum , dupa programul mai vechi al lui calin o sa avem vin si tuica fierte pana nu mai au deloc alcool :D :D
Noi venim 4 persoane cu doua masini si rulota. Doar eu vin de joi cu rulota, "actuala" mea nevasta vine vineri cu masina cu cealalta famile, viitoare rulotista! :D :lol: :lol:
opel astra 2,0 dti + fendt joker (xaver) 496A
Membru asociat
tel. 0745501522
"Natura ne aseamănă, educaţia ne deosebeşte" - Confucius