Schimbat lampi interior

Discutii despre functionarea, intretinerea si repararea instalatiei electrice.
Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Ionita Bogdan
Membru forum
19

Schimbat lampi interior

Mesaj de Ionita Bogdan »

Daca cineva stie cum se demonteaza aceste lampi si daca stiti si ce fel de becuri au in interior ?

multumesc anticipat
Fişiere ataşate
1.jpg
1.jpg (60.26 KiB) Vizualizat de 1937 ori
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Eu nu stiu, dar dupa cum arata seamana cu becurile cu fasung mic care ar trebui sa se desurubeze simplu presand usor sticla becului si invartind. Becuri de 220V ?
Ati incercat desurubarea simpla?

(Ce fericire ca pot sa-mi reeditez posturile)
Sandu Toma
Membru forum
17

Mesaj de Sandu Toma »

Din fotografia 1 se pot vedea doua orificii diferite de celelalte, iar in dreptul lor spre interior cred ca sunt doua ”gheare” ca si cele de la prizele sau intrerupatoarele ST.
Aceste gheare trebuie stranse spre interior fie prin insurubare fie prin impingere cu un varf ascutit ,ambele in acelasi timp.
Prin aceasta operatie se elibereaza fixarea monturii becului din placa de plastic.
Succes si multa rabdare !
Daca nu reusesti poate o rezolvam impreuna.
Sandu
Orice problema are o rezolvare practica
Marius Bogdan
Membru fondator
18

Mesaj de Marius Bogdan »

popescu_c_v scrie: (Ce fericire ca pot sa-mi reeditez posturile)
Cum adica puteti sa va "reeditati" posturile dle. Popescu?Ati primit inapoi butonul "edit"?
Asta inseamna ca se aplica staturi diferentiale si discriminatorii pentru membrii Forumului!
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Buna observatia.
Singura sectiune unde nu a fost modificata (dintr-o eroare) restrictia de edit si del este tocmai aceasta. Nu se poate face preferential pe membrii ci doar pe sectiune intreaga.
Va multumesc.
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

mig03 scrie:
popescu_c_v scrie: (Ce fericire ca pot sa-mi reeditez posturile)
Cum adica puteti sa va "reeditati" posturile dle. Popescu?Ati primit inapoi butonul "edit"?
Asta inseamna ca se aplica staturi diferentiale si discriminatorii pentru membrii Forumului!
A fost si s-a dus. Acum nu mai pot edita nimic. Multumesc.
Scrie răspuns