1 DEC Camping Cetate (Acapulco)Rasnov INTALNIRE Club RV

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Încuiat
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Deja am inceput sa salivez :D
La asa mancare buna poate fac si eu o vizita scurta. :lol:
ana

Mesaj de ana »

Va asteptam cu bucurie,dar tot timpul faceti vizite scurte,la Herculane a fost chiar f. scurta ,poate la Rasnov stati macar o zi cu noi!
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Cand ajungeti la Rasnov? Joi, vineri?
ana

Mesaj de ana »

Noi suntem prezenti de joi seara! Avem drum lung si pana ne instalam ar fi prea obositor daca am veni vineri.
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Eu plec la tara la mine din 26 si ma batea gandul sa trec prin Rasnov deoarece era in drumul meu, insa vroiam sa plec de joi dimineata si am 70-80km de facut prin Pucioasa -Sinaia-Predeal-Rasnov. Daca voi avea curent atunci poate voi ramane pana vineri la pranz ca sa pot macar sa va salut. Probabil ca nu voi rezolva problema incalzirii Mazdei pana atunci si voi depinde de o aeroterma sau un calorifer electric, eventual o tuica fiarta :D .
Campingul este probabil fosta tabara de copii sau vechiul camping spre Poiana. Nu am mai trecut pe acolo de 7-8 ani.
popescu_c_v

Mesaj de popescu_c_v »

Prin Rasnov trec dupa ce plec de la casa de la tara nu in drum spre casa mea.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

@ana :nu sunt prea multe ?pune-le pe zile si pe mese.
halmush-ul ce este ? am dat cautare pe google in romana si apar 2 pagini in alte limbi.
Te rog raspunde-mi ca mor de curiozitate.
Amalia & Calin
0722.240.240.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

@calin: :D :D E reteta mea speciala de mamaliga amestecata cu....alea,alea!!! :D :D Mai mori? :D :D :D
@viorel: poti lua aeroterma! Avem curent si cred ca se incalzeste repede si bine in Mazda.
Calin Jurca
Membru forum
17

Mesaj de Calin Jurca »

pe romaneste bulz sau este altceva ?
Amalia & Calin
0722.240.240.
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

A kind of...cleverboy! Da...un fel de bulz! :D
Daca vi cu rulota fac baclava la cuptorul tau! Trebuie cuptor pe gaz!
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Asteptam cu mare drag pe toti cei care vor sa fie alaturi de noi, macar pt cateva ore.
Ultima oară modificat 19 Noi 2007, 20:33 de către Vali Mocanu, modificat 1 dată în total.
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Sergiule. lasa-ma cu baclavaua ta ca am glicemia crescuta.......
Chiar vrei sa o iau razna...?? La bulz ma bag ca-mi place de mor :lol:
Încuiat