Revelion la "Termalcamping GYULA" 2008

Reguli forum
Forum rules
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Dupa prima logare pe forum va rugam sa accesati "User Control Panel" si sa va completati datele personale, acesta incluzind Localitatea, marca masinii si a rulotei din dotare.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Luidort Peti
Membru fondator
18

Revelion la "Termalcamping GYULA" 2008

Mesaj de Luidort Peti »

am gasit o oferta la www.gyulacamping.hu care suna cam asa: 4 zile si 3nopti,cazare la motel si vile de 4-5 persoane,cu meniu special cu mancaruri traditionale din zona,taiat porc si prelucrarea lui tot in mod specific si friptul si mancatul lui,meniu special de revelion ,pentru o perasoana 23000 ft asta ar veni cam 90 de euro.se poate dormi si in rulote,dar iarna baile campingului sint inchiae,in locul lui se deschide ocasa unde se poate folosi bucataria wc,baie apa calda...de vizitat ar fi castele,strandul termal acoperit 2500m2 apa ,pt cei din camping gratuit... mai uitativa si voi pe site este si romaneste.se poate si 30 persoane,dar mai scump.cred ca pt cei cu rulota mai ieftin cazarea.trebuie sa dau un raspuns pana vineri.trebuie dus muzica preferata,ei au si o sa fie de revelion cineva cu muzica,dar nu au romanesc. cam asta ar fi.din celalalt forum participa cinci echipaje.este vorba si de faptul oare toleranta si bunul simt cit de dezvoltat e la romani (la unguri va pot linistii ca nu prea functioneaza ) astept parerile voastre,parpa sa adauge poze ca stie,ma scuzati de exprimarea catastrofala ,sper ca sa inteles ceva,ma simt ..nu prea bine
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Poze de acolo!
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

cine vine cu rulota taxa este cu 7 euro mai putin,adica mai exact 23000 huf - 1500 huf .
parpaneata

Mesaj de parpaneata »

Super oferta Peti! Problema e ca ...e prea din scurt! Nici macar eu nu ma pot hotara pana vineri! Inca odata....oferta super! :)
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

pina luni,cel tirziu marti trebuie sa comfirm,pentru ei este de vinzare,nu pot sa retin mai mult timp
Vali Mocanu

Mesaj de Vali Mocanu »

Cine mai merge, Peti???cati sunt inscrisi pana acum??
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

15 sint "inscrisi" nu stiu de ce nu raspunde costel si dragos,cu ei am fi? cred ca 21? dar spun dupa ce am vorbit az tazi seara,am comvenit ca pana luni dam un raspuns.mai este un grup din ungaria,si ei sint 10 -15 persoane asa ca ar trebui inca vreo zece oameni.in caz ca pe voi nu va deranjeaza cei din ungaria
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Gata ne-am hotarat.....Ramane Camping Termal Gyula pentru revelion.
Fam Dragos Dobrovat trei persoane cu cazare la camera (eventual un apartament in vila)
Din cate am inteles sigur vine si familia Curelea trei persoane plus o familie de doua persoane cu cazare la camera sau vila de cinci locuri.
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

ar fi bine sa treaca aicea toti nr participanti si cite paturi ocupa sa pot transmite mai departe ca sa vedem cum se poate impartii cazarea
Constantin Curelea
Membru CD
20

Mesaj de Constantin Curelea »

Fam. Curelea C.+Fam. Francu C.- 5 persoane-daca se poate vila cu 5 paturi
Constantin Curelea
Bucuresti
Renault FLUENCE+Rulota Knaus Sudwind 420
0723 206 708
e-mail : cureleacostel@yahoo.com

ORICE CĂLĂTORIE ESTE O EXPERIENŢĂ DE VIAŢĂ !
Dragos-Iulian Dobrovat
Membru fondator
19

cazare

Mesaj de Dragos-Iulian Dobrovat »

Noi dorim trei paturi daca se poate intr-o vila de doua camere, baie si bucatarie etc etc...............
Cu stima si deosebita consideratiune,
Dragos D

TRAIM IN ROMANIA SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL
Luidort Peti
Membru fondator
18

Mesaj de Luidort Peti »

casutele 20 casute cu 5 locuri care la parter are 3 paturi la etaj 2 paturi este o singura baie la o casuta,se pot pune inca un pat la cerere.la copii pina la 6 ani gratuit, la mancare se poate cere jumatate portie pentru copii . camerele cu doua paturi sint cu 2 paturi.
Încuiat