Parcare rulote, autorulote!

Reguli forum
Asigurati-va ca ati citit si insusit Regulamentul acestui forum.
Rugam ca fiecare utilizator al acestui forum sa faca o scurta prezentare aici:
http://clubrv.ro/forum/viewtopic.php?f=97&t=3454
Prezentarea este o cerinta a Regulamentului, dar si un gest de curtoazie din partea Dumneavoastra.
Cateva cuvinte despre Dumneavoastra , precum si despre rulota si autoturism sunt binevenite.
Pentru intrebari sau lamuriri despre activitati, probleme tehnice, etc. va stau la dispozitie forumurile cu sectiuni dedicate.
Nerespectarea acestor reguli atrage dupa sine stergerea userului din baza de date a forumului.
Va uram bun venit in randul rulotistilor !
Marius Trifu
Membru forum
18
Oras: București
Data nasterii: 20 Iun 1964

Mesaj de Marius Trifu »

eu tot nu am inteles in ce localitate e parcarea....
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

Ati primit Pm de la mine?
bigdaddy

Mesaj de bigdaddy »

Mor de curiozitate! Vreau si eu un PM daca se poate?
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

Se apropie iarna! -Parcarea de rulote va asteapta!
Este bine sa aveti din timp un loc rezervat sau sa va interesati de modealitatile disponibile de acoperire, pe timpul iernii!

Va asteptam cu intrebari!
parcarerulote@yahoo.com
Dan Iliescu
Membru fondator
19
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 01 Iun 1967

Mesaj de Dan Iliescu »

Cred ca nu ar strica sa avem o poza, doua cu locul cu pricina..
Camper Knaus Traveller 685
Bucuresti - Drumul Taberei
0740.136.733
iliescu@anl.ro
www.campere.ro

iliescu4751
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

La cerere voi trimite doritorilor si foto, pe langa informatii suplimentare!
Dan

Mesaj de Dan »

Nu stii sa-ti vinzi marfa. Ofera detalii când ti se cer în public. E ceva de ascuns sau care e problema de nu se poate oferi localitatea macar unde se vor tine. Si o poza e binevenita in public ca doar nu e obiectiv militar in zona nu ?
Paul Petrescu
Membru forum
17
Oras: Bucuresti
Data nasterii: 20 Feb 1968

Mesaj de Paul Petrescu »

@ Ionut S.
Dan are perfecta dreptate... pune pe forum locatia parcarii si cateva poze
Cu siguranta sunt destui membrii interesati de un loc de parcare pentru rulota :wink:
VW B7 + LMC 390
0740131141
Respect
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

@ Dan -eu nu vand o marfa, deci nu vreau sa dau detalii in public pentru ca nu ma adresez publicului larg! Eu vreau sa ajut pe cei care au nevoie de un loc de parcare! Poza la fel... ce sa fotografiez? -un teren ?

@ Dyngo Stiu ca sunt destui membri interesati : voi oferi toate detaliile in discutii particulare, nu vrea sa se considere ca-mi fac reclama!
repet: este un ajutor particular si deci discutiile se poarta in particular!

cu stima
I.S.
Bogdan George
Membru forum
17

Mesaj de Bogdan George »

Ionut S. scrie:@ Dan -eu nu vand o marfa, deci nu vreau sa dau detalii in public pentru ca nu ma adresez publicului larg! Eu vreau sa ajut pe cei care au nevoie de un loc de parcare! Poza la fel... ce sa fotografiez? -un teren ?

@ Dyngo Stiu ca sunt destui membri interesati : voi oferi toate detaliile in discutii particulare, nu vrea sa se considere ca-mi fac reclama!
repet: este un ajutor particular si deci discutiile se poarta in particular!

cu stima
I.S.
Cand faci o oferta e bine sa dai si detalii inclusiv poze sa vada toti membri asa mai bine o tin in fata blocului.
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

Cand faci o oferta e bine sa dai si detalii inclusiv poze sa vada toti membri asa mai bine o tin in fata blocului.

Eu nu fac o oferta - vreau sa ajut! aici e neintelegerea!
Nu cred ca daca o tineti in fata blocului ma v-a deranja cu ceva pe mine! (numai daca o lasiti in locul meu de parcare! :D )

Deci cine are nevoie de ajutor este invitatul meu sa ma contacteze.. restul.. oferte, preturi... se vorbesc intre prieteni! Nu suntem la Parcare Dalli sa vin cu tarife!
Ionut S.

Mesaj de Ionut S. »

Faptului ca tin la securitatea rulotelor aflate in aceasta parcare si nu doresc sa dezvalui locatia decat celor interesati este alt motiv pentru care va invit sa discutam pe PM!
Încuiat